Tampa přehled

Tampa https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/195800/bmid_tampa-N2R-195800.jpg 3 301 301

Celeste je šestadvacetiletá středoškolská učitelka. Její zálibou jsou nezletilí studenti. Při výběru ideálního kandidáta má určitá kriteria: Nesmí být moc sebevědomý. Nesmí mít vysportovanou postavu. Nesmí mít akné. A brzy se její představy splní… Kritika román ohodnotila termínem „sexuálně explicitní“, autorka dopodrobna popisuje všechny sexuální scény. Zároveň nastoluje jízlivou otázku: Kdo by v patnácti dokázal odolat svodům atraktivní učitelky?... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Odeon
Originální název:

Tampa , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tampa. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (95)

Radimka
08.10.2023 2 z 5

Knížka o deviantní učitelce, kterou přitahují 14tiletí kluci. Úča jde doslova přes mrtvoly a její sobeckost a sebestřednost je neskutečná. Začalo mě to bavit až v poslední třetině, do té doby to byla úchylná erotická nuda.

rodak
20.09.2023 4 z 5

Tato drsná a hodně erotická kniha otevírá spoustu témat. Zneužívání od ženy. Že ta osoba byla sobecká, vyšinutá a nemocná je zřejmé, ale kdyby toto prováděl chlap mladým holkám tak je všeobecné mínění o hodně horší. Asi je více mužů takto postižených. Občas kniha byla jak detektivka a chvílemi i k zasmání.


Iki1
05.08.2023 4 z 5

Výborně zpracované myšlenky, pocity a žádostivost mladé učitelky, jejíž erotické preference jsou zaměřené na hodně mladé chlapce. Hodně kladně hodnotím autorčin jazyk, kterým všechny pocity čtenářům představí. Vznikl tak hodně silný příběh, ve kterém není tabu, vše je napřímo řečeno. Až mě šokovalo vylíčení nenasytného libida hlavní představitelky. Sociopatka, která udělá vše pro to, aby své libido uspokojila. Styl psaní je v knize důležitý, protože čtenář, ač znechucen, hltá ten tryskající vodopád dalších myšlenek, představ i reálných příhod. Prostě svět není černobílý a zvláště dnes, kdy se každý ohání svým jakkoliv nechutným právem na štěstí, je třeba alespoň v knize představit situace, ke kterým by tato "práva" mohla vést.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tampa v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených375x
ve Čtenářské výzvě32x
v Doporučených9x
v Knihotéce216x
v Chystám se číst203x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech1x