Tatér přehled
Katy Cooper
Měla jsem vše. Peníze, přátele a dokonalého snoubence, s nímž jsem měla prožít pohádkový život. Nakonec stačily tři dny, aby to bylo všechno pryč. Teď trčím v Brooklynu s nejprotivnějším tatérem na světě a snažím se dát si život opět dohromady. Jen by to šlo podstatně líp, kdyby se do toho nemotali šílení ex, moje úžasná matinka a v neposlední řadě emoční zhroucení, při kterém jsem si oholila část hlavy. Vážně, na co jsem myslela?! Nenechte si ujít tuto jízdu plnou sarkasmu a uštěpačných poznámek! MP3 ke stažení... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tatér. Přihlašte se a napište ho.
Četla jsem stejnou knihu jako ostatní čtenářky, které tu jsou tak nadšené? Protože já jsem tu knihu protrpěla! Co jsem to, proboha, četla? Nalákala mě anotace a nápad. Jsem ráda, že jsem si knihu půjčila v knihovně, i když mě zpětně mrzí i ten poplatek za rezervaci. Hlavní "hrdinka" je protivná, sobecká, nedokázala jsem s ní sympatizovat a ani ji nějak fandit. Obě hlavní postavy se chovají jako děti a vše řeší jen hádkami, netuším, v jakém momentu jsem měla doufat, že se dají dohromady, nějakou chemii jsem tedy vůbec necítila. Nelze upřít, že se to čte rychle, je to ale dáno tím, že v ději se posunujete hlavně pomocí přímých řečí a že je to všechno strašně ploché. A těch chyb, jak tohle mohlo projít a hlavně nějaké nakladatelství vydat? Za mě úroveň wattpadovských příběhů. Autorku už nikdy více.
Tatér - Katy Cooper
431 stran
Vizitky si beru všude, ať už kvůli kontaktům, nebo kdybych si chtěla stěžovat. Dnes to bude poprvé, kdy díky ní někoho zabiju.
Victorie je bohatá holka co má všechno . Peníze, skvělého přítele,který ji brzy požádá o ruku.
Vždy si vezme to co chce.
Musí být vždy dokonalá ,její matka by ani nedovolila kdyby ne. A tak také je.
Jason ma své vlastní tetovací studio. Ma syna Miguela a dře se jako kůň aby mel peníze na prestižní školu pro svého syna a taky na poplatky.
Pro svou rodinu by udělal cokoliv.
Oba dva jsou želví úplně jiných světů.
Když Vicky načape snoubence s jinou v tu chvíli se jí zbortí svět.
Opije se pod obraz a nechá si udělat tetování. Když je při smyslech diví se co to provedla.
A tak běží do tetovacího salónu a tam se seznámí s tim kdo ji tetoval ... s Jasonem.
Když dorazí domů a řekne co se jí stalo ,podporu od rodičů bohužel žádnou nedostane. Vše se jí dává za vinu.
Ještě jedna noc co se opije a probudi se u Jasona doma...překvapení.
Matka na ni tlačí a tak se rozhodne odejít ,jenže kam?
Musí si najit bydleni a také práci.
Jeden nápad má.
Vicky se objeví u Jasonových a ten netuší,která bije. Dokud mu neudělí nabídku. No spíš neoznámí nebere si servítky
Jasonovi nezbývá nic jiného než souhlasit , i pro něj je to výhodné.
Ocitnou se v situaci kdy se stávají spolubydlící a zároveň je Vicky Jasonova zaměstnankyně.
Stanou se z nich přátelé a nakonec se sblíží víc než by měli.
Může mít bohatá a chudý ,dva odlišné světy krásný fungující vztah?
Kniha se četla sama . Humor? Bezvadný . Jejich pošťuchování, hlášky ...stačil by jen popcorn a bylo by to skvělé divadlo
Vicky mě ze začátku trošku štvala, prostě namyšlená bohatá holka co má všechno.
Postupně,ale zjistila, že ne vše je o penězích a začala se chovat jako člověk a já si ji nakonec oblíbila Její matku jsem nenáviděla, pizza jedna!
Jason byl zlatíčko, ježiš no kdo by ho nechtěl?
Pro druhý by se rozkrájel.
V jednu chvíli mě,ale tak naštval ,že bych mu vyhlásila válku. Měl jedině štěstí,že to vyžehlil.
To jaký měl vztah s Miguelem bylo krásný, udělal pro něj i nemožné.
Když se s nim seznámila Vicky tak ho měla taky ráda a ještě mu pomáhala.
Miguel byl na deseti letého kluka opravdu chytrý a vtipný byl taky. Byli chvíle kdy Jason málem dostal infarkt
Chemie mezi Vicky a Jasonem byla hmatatelná.
Kniha byla skvělá a já si ji moc užila.
Knihu jsem dostala diky spolupráci s moje romantika a moc děkuji ze jsem mela příležitost!
Kniha Tatér v seznamech
Vtipná oddechovka... Ano, je předvidatelná, když už má straně 25 tušíte, co asi její snoubenec provede a s kým, ale má jejím kouzlem a vtipu to neubírá... Kniha je prošpikovaná vtipnymi momenty, u kterých jsem se upřímně smála.... K odreagování vřele doporučuji :)