Růže podzimu přehled

Růže podzimu https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/186952/mid_temna-hrdinka-ruze-podzimu-4YW-186952.jpg 4 374 374

Temná hrdinka série

< 2. díl

Autumn Roseová má šanci zachránit svět, který miluje. Co všechno však kvůli tomu bude muset obětovat? Autumn Roseová žije v ospalém přímořském městečku, ale hluboko pod povrchem jejího klidného života jsou pohřbena temná tajemství. Její babičku kdosi zavraždil a živá londýnská společnost, v níž vyrostla, je nyní pro Autumn jen vzdálenou vzpomínkou. A co hůř, v nové škole se jí všichni vyhýbají a posmívají – kvůli podivným vířícím znamením na kůži, která jí brání zapadnout do davu. Pak se ale ve škole objeví hezký mladík, který má na pokožce stejná znamení jako Autumn, a obrátí její svět vzhůru nohama. Autumn je mezi spolužáky náhle populární, což ale vede k nebezpečí, že někdo odhalí její tajemství. Ještě horší je však vracející se sen o dívce, kterou se chystá svést velmi temný princ... a Autumn musí přijít na to, jak ji zachránit, než bude pozdě. Další strhující příběh Temných hrdinek.... celý text

Romány Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Autumn Rose , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Růže podzimu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (67)

Theresis
12.02.2023 5 z 5

Pokračování oblíbené knihy, sice jsem se chvilkami ztrácela, ale nakonec jsem vše pochopila. Jak už jsem psala v komentáři u prvního dílu, škoda že další už nejsou.

romca4180
17.06.2022 5 z 5

Za mě snad ještě lepší, jak první díl.. Jen, fakt nejsou další díly? Ten otevřený konec mě teda pěkně štve :-/


marina4088
27.12.2020 4 z 5

Na to, že knihu autorka napsala ještě před dovršením 18, je knížka skvěle promyšlená a celkově skvěle navazující, dobře se čte a vůbec bych neřekla, že to psala tak mladá. Hned na začátek ale řeknu jediný problém, co u knihy vidím a to, že nechala až moc otevřený konec a rozhodla se se sérii zatím nepokračovat a myslím, že už to ani nemá v plánu. Každopádně teď ke knížce. Vzhledem k tomu, že je to druhý díl (na první jsem ještě nevydala recenzi), tak bych řekla, že tenhle je trošku víc.. odfláklejší. Příběh sice dobře vymyšlený, postavy i zasazení nadpřirozených bytostí sem bylo fajn, ale chyběla tomu jakási šťáva, pohon, říkejte si tomu jak chcete. Někdy naprosto nesmyslné chování hlavní hrdinky se snaží přebít věčně úžasný princ, který se tam z ničeho nic zjeví a klasicky je terčem všech očí. I přes to se mi celkem líbila jejich společná linka, přece jen byli trošku rozumnější než pár z první knížky a nechovali se už jako děti (i přes jejich nízký věk). Ikdyž se teď zdá, že má kniha spíš mínusy, nenechte se zmást. Knížka se mi líbila jako celkem fajn oddechová fantasy.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (9. - 16. 7.)

09.07.2014


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Růže podzimu v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených558x
ve Čtenářské výzvě23x
v Doporučených32x
v Knihotéce278x
v Chystám se číst172x
v Chci si koupit55x
v dalších seznamech4x