To je porod! přehled

To je porod!
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473028/bmid_to-je-porod-wkP-473028.jpg 4 28 28

Práce v přední linii porodnické péče je náročnější, než byste si mysleli. Bolest, ale také krása zrození, chvíle zoufalství versus okamžiky neuvěřitelné ženské síly, zármutek i radost. Autorka této knihy to zažila vše. Dojemná a otevřená zpověď porodní asistentky je milostným dopisem novopečeným matkám a kolegyním ve zbrani – ale také nám všem, prožívajícím ty nejnáročnější a nejkrásnější chvíle, které převracejí náš život vzhůru nohama.... celý text

Literatura světová Rodina Zdravotnictví
Vydáno: , Motto
Originální název:

Hard Pushed , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize To je porod!. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

holkazaknihou
26.02.2023 4 z 5

Me se kniha libila.
Jako prvorodicka jsem se chtela neco dozvedet, jak to chodi v porodnici a to jsem taky dostala. Je to hezky vhled do toho, co prace porodni asistentky obnasi, jak je tezka a velice podcenovana.
Moc me pribehy bavily a hodne jsem se dozvedela, ale musela jsem si ji davkovat. Pro cloveka, ktery jeste nerodil to bylo misty traumatizujici, ale ve finale jsem rada, ze jsem si ji precetla..

MiraRunaway
21.11.2022 4 z 5

Zkušenosti porodní asistentky ve Velké Británii. Každý porod jako příběh. Čtivé. Zajímavé pro srovnání péče, systémů a postupů v ČR a jiné zemi. Autorka popisuje přetížený systém, málo personálu. Zajímavý náhled do psychologie pacientek - matek a jejich rodin. Nevadilo mi, že nejsou jednotlivé příběhy dále rozvité, říkala jsem si, že takhle to sestřičky porodní asistentky zažívají...V měřítku lidského života krátká, ale intenzivní setkání.


mrkačka92
08.09.2022 1 z 5

Kdybych tak mohla napsat vše co mi na této knize vadilo...Nemám slov...Poprvé jsem přišla ke knížce, která mě zaujala názvem a obalem, aniž bych si o tom nejdřív něco zjistila - moje chyba. A tak jsem automaticky počítala, že to bude napsaný jiným stylem než kniha je.
Jediný co můžu doporučit je to, aby si knihu rozhodně nečetla těhotná žena.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (21. týden)

23.05.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha To je porod! v seznamech

v Přečtených32x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených2x
v Knihotéce40x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit3x

Autorovy knížky

Leah Hazard
americká
2021  73%To je porod!