Senátor přehled

Senátor https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/431629/bmid_senator-tO2-431629.jpg 4 62 62

Tomáš Krása série

< 2. díl

Detektivní příběh o mladém senátorovi, který se začne zajímat o sebevraždu vysokého politika. Dost věcí mu tam totiž nehraje. Netuší, do jak nebezpečné hry se pouští… Tomáš Krása je bývalý policista, který se v prvním dílu s názvem Advokát dostal do křížku s mafiány v řadách advokátů i policistů. Ten střet se štěstím přežil. Teď se věnuje malé advokacii v Kladně. Přichází však nabídka, kterou se po chvíli váhání rozhodne přijmout. A vstupuje do světa politiky. Stává se senátorem. Velmi rychle se ale i tady dostává ke slovu jeho policejní duše. Je konfrontován se starou sebevraždou bývalého ministra. Ta by ale sebevraždou tak úplně být nemusela. Tomáš začne pátrat po tom, jak to před lety bylo. Jenže vysoko postavené politické kruhy mají enormní zájem na tom, aby se tenhle starý případ neotevíral. Pročpak asi? Tomáš odmítne dobře míněnou radu, aby do toho už „neryl“. Pustí se do objasňování dávného zločinu naplno. A tím se i dostává do války s protivníky, proti kterým dosud ještě nestál.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Senátor. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

broskev28
19.09.2023 3 z 5

Senátor nebyl o nic méně čtivý nežli Advokát. Neznám advokátské ani senátorské kvality pana Lásky, jeho účinkování na naší politické scéně jsem nemonitorovala. Ale pokud tam dokáže odvádět alespoň podobně kvalitní práci jako při psaní svých knih (předpokládám, že prohřešky proti mateřštině nejdou na jeho účet), přeju mu hodně štěstí a hlavně dlouhou politickou kariéru! Pravda, podobně jako uživatel hanzmb trochu bojuju s cizími rozvědkami a rusofobií, ale téma vybírá autor, já pouze knihu . . .
P.S. I tak bych se přimlouvala za pokračování úspěšně zahájené spisovatelské dráhy; čtenáři naší malé knihovny si V.L. oblíbili.

Artep25
10.09.2023 4 z 5

Do první knihy jsem se nezačetla,ale tato se mi líbila. Mělo to spád a docela by mně zajímalo zda to opravdu ve vyšších patrech politiky opravdu chodí. Ale možná to ani nechci vědět možná je skutečnost ještě horší,...


Swissman
25.12.2022 5 z 5

Hlavní hrdina knihy Advokát se vrací na scénu. Neztratil nic ze své tvrdohlavosti a důvtipu. A i když už to tu jednou bylo, tak změna prostředí způsobila, že to vůbec nevadí. Dvanáct let od prvního dílu. Doufám, že na třetí díl tak dlouho čekat nebudu ;-)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (12. týden)

16.03.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Senátor v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených76x
ve Čtenářské výzvě11x
v Knihotéce76x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit10x