Toulava ... od Tábora až k nám přehled

Toulava ... od Tábora až k nám https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445944/toulava-od-tabora-az-k-nambz7PZP-uRe-.jpeg 4 6 6

Fotograf Petr Mareš vydává novou obrazovou publikaci. Obsahuje více než 200 fotografií krajiny, památek a zákoutí oblasti zvané Toulava. Kniha je rozdělena do osmi částí. Každá z nich ukazuje jeden z regionů turistické oblasti - Táborsko, Bechyňsko, Milevsko, Sedlčansko, Čertovo břemeno, Mladovožicko, Soběslavsko a Pod horou.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Toulava ... od Tábora až k nám. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Denny456
03.11.2021 3 z 5

"Přečteno" za jeden den. Pár fotografií mě nalákalo.

pepa4081
30.04.2021 3 z 5

Jsem vyučený fotograf a přes dvacet let jsem se focením živil. Dnes už fotím pouze pro radost a příroda a památky jsou mé nejčastější modely. Nebudu hodnotit fotografie, nedokázal bych být objektivní. Nakonec každý máme jiný vkus a to je dobře.
Bydlím uprostřed takzvané Toulavy a miluji procházky přírodou. Od knihy jsem očekával pár typů na výlety do míst v našem okolí, o kterých třeba ještě nevím. Uvítal bych více fotografií přírody, na úkor městských. U komentářů bych ocenil více informací o tom, jak se na místa dostat a jaké zde vedou turistické stezky.
Autor mne na pár míst navnadil, ovšem než se tam vydám, budu si muset dost informací dohledat.


mira.l
25.10.2020 5 z 5

No...asi za hodinu a půl bylo hotovo, trochu nespravedlivé:). Krásná obrazová publikace o zajímavém regionu, Tábor jako město mám rád, o některých dalších místech toho moc nevím, v okolí Milevska, na Petrovicku či Sedlčansku už jsem něco navštívil.
Zde jsem si znovu připomněl místa známá i objevil lokality, o kterých zatím nevím.
To, že s knížkou jsem byl hotov za tak krátkou dobu, vlastně vůbec nevadí, lze ji vlastně "přečíst" kdykoliv během pár desítek minut znovu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Toulava ... od Tábora až k nám v seznamech

v Přečtených7x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst1x

Autorovy další knížky

Petr Mareš
česká, 1982
2019  80%Toulava ... od Tábora až k nám
2012  100%Tábor, Sezimovo Ústí, Planá nad Lužnicí