Třetí rodič přehled

Třetí rodič
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414278/bmid_treti-rodic-10P-414278.jpg 4 15 15

Kniha autorky Kamily Petrovské, iniciátorky a kreativní ředitelky platformy Třetí rodič, vznikla na základě osobních zkušeností i sdílených potřeb lidí se stejným osudem. Jsou čerstvě zamilovaní, potřebují najít správný vztah k bývalým partnerům i nevlastním dětem. -- Kniha pro všechny, kdo žijí v tzv. patchworkové či komponované rodině – tedy v rodinném společenství s dětmi z předchozích vztahů. Autorka přináší osobní zkušenosti, příběhy dalších „třetích rodičů“ a hlavně rady a tipy pro každodenní život. Vychází přitom z psychologicko-pedagogických poznatků, které upravuje na míru nevlastním rodičům. Nejen oni, ale také jejich partneři v knize najdou důležité informace, podporu a povzbuzení.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Třetí rodič. Přihlašte se a napište ho.

Brigid
09.10.2024 4 z 5

Vynikající kniha, krásně přibližuje celé téma. Jediná věc která mi čtení trochu znepříjemňovala byl design. Modré písmo se mi nečetlo úplně nejlépe a také na mě bylo trochu příliš veliké, v poslední řadě pak na několika starnách zasahovalo do obrázku. Jinak však cením provedení a příjemnou barevnou bilanci ilustrací a obalu.

Antares
25.05.2023

Knihu som zhltla, jakmile sa mi dostala do rúk. A konečne som viac pochopila, kde som sa to vlastne v živote ocitla a prečo je to také náročné a mätúce. Som veľmi rada, že to niekto popísal a pomenoval. Manuál na tieto veci neexistuje, pretože každá takáto rodina je iná, no táto knižka je veľkou pomocou a poskytuje aspoň nejaké vodítka. No, a aj sa mi uľavilo. :D Určite sa k nej ešte vrátim a rozhodne ju podstrčím aj mužovi. Ďakujem a doporučujem.

Elis.n
24.02.2023 5 z 5

Asi můžu říct jen to, že je škoda, že jsem ji nečetla dřív. Od teď ji každému třetímu rodiči doporučím.

Kniha Třetí rodič v seznamech