Twisted Games: Hry na ostří nože přehled

Twisted Games: Hry na ostří nože
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506775/bmid_twisted-games-hry-na-ostri-noze-LHb-506775.png 4 609 609

Twisted série

Ta dívka mu nikdy nemůže patřit... to ho však nedokáže zastavit. Stoický, zádumčivý a arogantní elitní bodyguard Rhys Larsen má dvě pravidla: 1) Chránit své klienty za každou cenu. 2) Nezaplést se s nimi citově. Nikdy. A ještě nikdy nebyl v pokušení tato pravidla porušit... až doposud. Bridget von Ascheberg. Princezna, která je přinejmenším stejně tak tvrdohlavá jako on sám, se skrytým ohněm, který má tu moc proměnit jeho pravidla na popel. Není ničím, co očekával, a vším, o čem nikdy nevěděl, že potřebuje. Den po dni, centimetr po centimetru, boří ta žena jeho obranu, dokud není konfrontován s pravdou, kterou už nemůže popřít: přísahal, že ji bude chránit, ale jediné, co chce, je zničit ji. Vzít si ji. Protože ona musí být jeho. Jeho princezna. Jeho zakázané ovoce. Jeho zvrhlá fantazie.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet

Twisted Games, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Twisted Games: Hry na ostří nože. Přihlašte se a napište ho.

princesse
předevčírem 3 z 5

Hodnocení stejné jako u prvního dílu. Děj jasně předvídatelný a to do puntíku. Jinak to dopadnout ani nemohlo. Asi je to tím životním nadhledem nebo nevím, ale za mě hroooozně naivní a lehce přiblblé. Ale čte se to dobře a když jste připraveni na to co asi tak můžete čekat, tak si počtete a oddechnete, takže vcelku se to dá ... Dočtu sérii, když už jsem začala, ale tento žánr má, za mě, určitě lepší dílka ...

hlupec
28.10.2024 2 z 5

Asi tak v první třetině knihy jsem si říkala, že dám 4 hvězdy jen to hvízdne. Bohužel se pak úplně vytratilo sexuální napětí a s ním vlastně zmizelo jakékoliv napětí:) Druhá půlka už mě nebavila a ke konci jsem četla asi tak 2 slova z každého odstavce.

knihomolkaJani
24.10.2024 4 z 5

"Lásku. Vášeň. Možnost volby. Věci, které se nedaly koupit za žádné peníze."
"Jestli to uděláme, uděláme to společně. Ty a já proti celému světu, princezno." #laskanadpovinnost
Na začátek musím přiznat, že jsem nečetla první knihu ze série a možná to byla chyba, příběhy se pravděpodobně dost prolínají a důležité momenty v první části zde nejsou rozpitvané.
Princezna a bodyguard? Téma, které se neomrzí.. Jen pokud jim to netrvá tak dlouho.
"Nepotřebujete korunu, abyste byla královou, princezno."
Bridget je svéhlavá, ale ví, kdy má ustoupit. Také je chytrá a přátelská. To se nedá říct o jejím novém bodyguardovi Rhysovi..
"Tenhle člověk se v žádném případě nemohl stát mým osobním strážcem. Zavraždila bych ho...."
Kniha je rozdělena na dvě části a celkově se odehrává během čtyř let a to je pro mě trochu kámen úrazu (za to jde hvězdička dolu). Bylo to zdlouhavé a unavující. Naštěstí se to zlomilo a pak se kniha četla velmi dobře.
Postavy jsou úžasné a k druhé části nemám žádnou výtku.
"Vždycky skončíme tam, kde máme být."
Skvělá romantika, erotika i celkové směřování příběhu. Najdete zde i zajímavou zápletku.
"Chcete mě, pane Larsene? Princezna a Bodyguard. Byl by z toho pěkný příběh pro vaše kamarády."

Pověst potížistky, Ve stínu popela a další knižní novinky (13. týden)

26.03.2023

Letní příběh, Zásnubní prsten a další knižní novinky (12. týden)

19.03.2023

“Crawl to me - Rhys Larsen

Láska byla tou nejuniverzálnější emocí. Ne každý ji prožíval, ale všichni po ní toužili - dokonce i ti, kteří tvrdili, že o ni nestojí. (Twisted Games: Hry na ostří nože)

Kniha Twisted Games: Hry na ostří nože v seznamech