Úlomky ženy přehled

Úlomky ženy
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354079/mid_ulomky-zeny-kAf-354079.jpg 4 31 31

Úlomky Ženy série

< 3. díl >

Kniha silných ženských príbehov a citátov o láske, ženskom svete a ženskej sile... Občas sa smejeme, občas plačeme. Občas sa hľadáme, no nie sme stratené. Sme úplne obyčajné ženy, sme ako vy. Ženy, ktoré budú vždy milovať aj nenávidieť. Smútiť aj sa tešiť. Žiť naplno a nielen prežívať. Lebo chceme....BODKA!

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Úlomky ženy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

applause
18.04.2022 5 z 5

Ani nevím, jak jsem narazila na profil na ig, ale jsem za to ráda. Příspěvky se mi líbily a vždy jsem se v nějakém našla, tak jsem si chtěla přečíst tuhle knihu. Četla jsem ji, když už jsem si tohle vše uvědomila, ale pomohlo mi to k potvrzení a zjištění, že "nejsem sama". Myslím si, že až se budu zase hledat, tak se k ní určitě vrátím. Doporučuji.

sarka3708
27.11.2021 5 z 5

Pomohla mi v těžkých chvílích, v některých kapitolách jsem se videla jako v zrcadle. Dodala mi sílu jít dál.. Doporučuji


Jurajovamaka
29.03.2021 5 z 5

Úlomky ženy je kniha, ktorú by si mala každá žena prečítať aspoň raz. Pre mňa je to kniha, ku ktorej sa budem určite stále vracať, pretože je plná doteraz nevyslovených pocitov, myšlienok, emócií, túžob a ženských "tajomstiev", ktoré tak často v sebe dosúme, a teraz ich niekto vyslovil nahlas namiesto nás, všetkych žien, ktoré to cítime rovnako.
Ďakujem ❤
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Úlomky ženy v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených49x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených3x
v Knihotéce32x
v Chystám se číst23x
v Chci si koupit15x