Thanos Nezbytný přehled

Thanos Nezbytný
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/300089/bmid_thanos-nezbytny-EIP-300089.jpg 4 40 40

Trhlina - kosmická porucha mezi vesmíry - se opět otevřela a vypustila hrůzy horší než kdy předtím. Z vesmíru známého jako rakoversum se řítí Lord Mar-Vell a jeho démonické nehynoucí jednotky odhodlané zotročit všechny, na které narazí. Strážci galaxie čelící nepředstavitelné přesile uvedou do chodu zoufalý plán, jenž je přinutí spojit síly s největším padouchem vesmíru - s nikým jiným než do smrti zamilovaným šíleným titánem Thanosem!... celý text

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Hachette
Originální název:

The Thanos Imperative , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Thanos Nezbytný. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

ludek.n
12.02.2024 2 z 5

„...jestli k tobě přijde smrt a nebude tě chtít pustit... nezapomeň se jí pořádně vyřvat do ksichtu!“ Následkem Anihilační války je vesmír v oslabeném stavu a rozevírající se Trhlina mezi dimenzemi propouští věci, které by v normálním světě neměly existovat. Vše, co má ruce a nohy se staví na obranu křehké hranice. Dan Abnett a Andy Lanning stvořili příběh, který je tak bombastický, že ho nejspíš vůbec nepochopíte. Bez znalosti série Strážci galaxie, a příběhů Anihilace, Dobytí a Válka králů, snad ani nemá cenu se do čtení nezbytného Thanose pouštět. Já se v tom potácel jak slepý slon v porcelánu. Ještě u žádného komiksového vyprávění jsem nebyl tak dokonale ztracený a mimo veškeré dění, jako v tomto případě. Zmatení postav, událostí, motivací, pohnutek, dokonce celých vesmírů. Kdo byl s kým a proti komu, kdo stál na straně dobra a kdo se upsal zlu, kdo se o co snažil, za čím šel a co je probůh špatného na slovíčku „zatraceně“, že ho v tomhle komiksu nahradili patvarem „zakrápeně“? Miguel Sepulveda a Brad Walker na pozici kreslířů odvádějí „zakrápeně“ dobrou práci a některé jejich scény doslova berou dech. Jenže... k vynikajícímu prožitku to nestačí, když nechápete, co vlastně chtějí říct. Pročíst se až do finále byl sisyfovský úkol bez jakéhokoli odškodnění.

ArkAngel
15.07.2022 2 z 5

Obrovský vesmírný event, kde je Thanos hlavním hrdinou a musí spasit vesmír? To zní zatraceně dobře, že? Jenže je to strašná slátanina. Příběh začíná posledním číslem Strážců Galaxie, kde je Thanos přiveden opět mezi živé a my zjišťujeme proč. Do našeho vesmíru totiž začal pronikat alternativní vesmír, kde neznají smrt a touto rakovinou se snažili všechno nakazit. A aby vniku rakoversa zabránili, sjednotili se všichni vesmírní hrdinové a padouši a začala obrovská bitva. Thanos je tu trochu jako Dr. Manhattan z Watchmenů a obecně člověka nebaví, když tu místo klasické hrozby bojují postavy pouze proti alternativním verzím sebe sama. Škoda.


wullcann38
12.02.2021 3 z 5

(SPOILER) Thanos spojil síly se strážcema.


Posléze Nova a Starlord umírají.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Thanos Nezbytný v seznamech

v Přečtených47x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce43x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech1x