Umění být zdráv přehled

Umění být zdráv https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432416/bmid_umeni-byt-zdrav-Wul-432416.jpg 4 587 587

Proč neustále roste počet chronicky nemocných lidí? A proč si s těmito chorobami současná medicína neumí poradit? Jak naslouchat signálům těla a napojit se na svou skutečnou podstatu? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii. Umění být zdráv může ovládnout kdokoli – zjistěte, jak na to! Ptala se Věra Keilová... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Umění být zdráv. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (133)

Dionýsos
15.05.2024 5 z 5

Tohle je pro mě opravdu oči otevírající kniha. Pan Vojáček popisuje psychosomatiku s vyvážeností spirituality i racionality. Pro mě její přečtení byl opravdu životní milník, který překopal řadu mých každodenních zvyků a pohled na holistické zdraví. Kniha opravdu dala mému životu nový rozměr. Spolupráci s panem Duškem tedy moc nefandím, ale přijímám to takové jaké to je. Pan Vojáček je opravdu inspirativní, nemohu se dočkat čtení jeho dalších knih.

Ada0004
29.04.2024 4 z 5

Zajímavá kniha k zamyšlení nad svým životem. Máme vyspělé zdravotnictví, dopřáváme si v mnohém vysokého luxusu, ale pravdou je, že na mnohé otázky nezná naše medicína odpověď a bohužel asi řada z nás se motá v začarovaném kruhu, ze kterého se našemu lékařství nedaří nás z něj vyprostit, či nasměrovat tak, abychom se vymanili. Bylo by skvělé mít praktického lékaře s rozšířeným přístupem k vnímání člověka jako celku a vzít si z každé medicíny jak západní, tak i východní to přínosné. Kéž by takový přístup byl dosažitelný pro běžnou populaci! Na knize mne trochu zklamalo, že se mnohokrát opakovaly stejné myšlenky a to podstatné se člověk dozvěděl až na konci.


KajusaKil
29.03.2024 4 z 5

Jan Vojáček je hodně inspirativní a zajímavá osobnost dnešní doby ALE, kniha vedena rozhovorem není nic moc. Lepší by byly jeho osobní myšlenky v nějaké pěkné návaznosti. Tady jsme se občas motali v kruhu. I tak dávám 4*, jelikož je to konečně něco z tohoto soudku témat. K takové knize se nedostanete denně.

všechny komentáře

Související novinky (1)

10 nejprodávanějších eknih (srpen)

22.09.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Ocenění knihy (1)

2020 - Český bestseller (Zdraví & životní styl)


Kniha Umění být zdráv v seznamech

v Právě čtených51x
v Přečtených869x
ve Čtenářské výzvě200x
v Doporučených66x
v Knihotéce257x
v Chystám se číst363x
v Chci si koupit141x
v dalších seznamech6x