Zrada přehled

Zrada https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/324320/bmid_zrada-phJ-324320.jpg 4 550 550

Cie se podařilo zvládnout náročné zkoušky a prožívá své první dny na univerzitě v Tosu. Vzpomínky na brutální testování, při kterém umírali lidé, ji však děsí ze spaní. Ostatní studenti, kterým vymazali paměť, žijí v blahé nevědomosti. Cia však ví své. Ve snaze odhalit odpornou pravdu o vražedných praktikách nejvyšších vládních úředníků vystavuje sebe i své blízké velkému nebezpečí. Zrádci, kteří usilují o moc, a nehodlají se jen tak vzdát, už totiž tuší, že Cia ví víc, než by měla…... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Independent Study , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrada. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (89)

Nathally
08.11.2023 5 z 5

No musím říct, že se mi to líbilo stejně, možná i víc, než první díl. Sice zde nebylo tolik akce, jako v prvním díle, ale i tak díl hodně utíkal a já jsem hltala stránku za stránkou, až mi bylo líto, že jsem na konci a budu muset v knihovně čekat na třetí díl. I přesto, že je knížka smíchaná jak z Divergencí, Hunger Games a Labyrintem, tak jsem si tuto sérii hodně oblíbila. Cia mi dokonce přijde sympatičtější než Tris z Divergence. Ten konec mě opravdu překvapil.

Taufa
03.09.2023 4 z 5

Jazyk má kniha hezký, čte se sama a detailní ženský popis ať už barev, pocitů a vůní příběh ještě zlepšuje. Poselství a reálnou scénu z budoucnosti s propracovanými detaily hodnotím velice kladně. Podobnost s Hunger Games knize dost ubírá a je zde opravdu hodně společného. Druhý díl mi přišel o dost slabší než první. Děj se občas táhne a pak naopak až moc graduje a letí, přesto DOPORUČUJI a těším se na poslední díl! 4/5!


Didi15
19.08.2022 3 z 5

První díl mě bavil o něco více , takže uvidíme ,jaký bude třetí díl .

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zrada v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených822x
ve Čtenářské výzvě82x
v Doporučených45x
v Knihotéce309x
v Chystám se číst200x
v Chci si koupit71x
v dalších seznamech10x