Urban Games přehled

Urban Games https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/223339/mid_urban-games-223339.png 4 142 142

20 dní. 20 soutěžících. 200 milionů. Urban games se zprvu jeví jako další tuctová reality show s poutavým sloganem hry, při kterých půjde o život. Soutěžící si myslí, že mají skvělou příležitost zbohatnout a začít nový život, ale hned při prvním úkolu zemřou dva hráči… Druhý úkol se nezadržitelně blíží. A tvůrci her pro ně mají přichystáno spoustu dalších překvapení… Uzavření ve Městě, aréně, kde se celá soutěž odehrává, se vzápětí rozjíždí diváky bedlivě sledovaná hra o přežití. Kdo ze soutěžících vydrží až do samého finále a kdo nakonec podlehne?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Urban Games. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (39)

protokol
02.09.2022 2 z 5

(SPOILER) no kniha je to zaujímavá. na obsah dost krátka podobnost z knihov hladove hry, čo sa popisu scen dost chudobné niektore pasaže. skvelí nápad ztema deřma ze svetlama ale úkoli v nich bez fantazie. hrabat se v hovnech nebo trhanie nechtu nic moc . a konec knihy totalne nedotažen je jasne že to ma být pokračování . ale očividne se toho nedočkame co už :(

Tereza137
15.11.2021 4 z 5

Za mě kniha vážně skvělá, miluju žánry typu vyvražďovaček, TV show atd... Opravdu jsem knihu přečetla skoro hned jedním dechem. Bohužel ubírám * za některé otravné postavy, které jste za jejich chování nenáviděli od začátku až do jejich případné smrti. Konec napínavý, ale opět tam byla scéna, u které jsem byla vážně naštvaná a nevím, proč to autor udělal. Jinak kniha určitě stojí za přečtení !


david5746
31.08.2021 3 z 5

Kniha není rozhodně špatná, děj se řítí docela rychle k velkému finále, takže jsem to jako skoro jednohubku zlikvidoval docela rychle.

Každopádně to pro mě nebylo úplné top a to z několika důvodů. Jednak vlastně nebylo vysvětleno, proč ta hra mohla legálně existovat, hodně pasáží připomene spíše sérii Saw a tam to člověk bere, protože geniální psychopat je rozhodně akceptovatelnější než realityshow, na kterou kouká celý svět. Pak na mě dost chaos v postavách, kapitoly se sice po postavách jmenují, někdy ale v přímé řeči, jindy zase ne, občas jsem musel listovat, o kom to vlastně čtu. A ve finále si myslím, že vlastní hra nebyla tak propracovaná, jak by být mohla.

Ale celkově čtení bylo fajn.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Urban Games v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených165x
ve Čtenářské výzvě52x
v Doporučených15x
v Knihotéce67x
v Chystám se číst137x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech6x

Štítky knihy

boj o přežití reality show

Autorovy knížky

A. T. Jurasek (p)
česká, 1990
2015  85%Urban games