Uteč! přehled

Uteč!
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/446722/bmid_utec-SZY-446722.jpg 4 90 90

Je lepší postavit se svým démonům, nebo před nimi utéct? Milující rodina, bohatý a vlivný snoubenec, vidina úspěšné profesní kariéry. Obrázek života, po kterém touží většina žen. Hanna se před ním však rozhodla utéct. Na své pouti za nalezením odpovědí potká Jaye. Nepřátelského a uzavřeného motorkáře, který za pevnými hradbami mlčení ukrývá děsivou minulost. Pomůže mu pouto, jež mezi nimi vzniká, překonat traumata, která ovlivňují celý jeho život? Najde Hanna to, co hledá, nebo se jejich nebezpečná jízda nádhernou krajinou východního pobřeží USA řítí k nevyhnutelné pohromě? Silný příběh o tom, že i dobrým lidem se dějí špatné věci a že láska a přátelství mohou vzniknout tam, kde by to nikdo nečekal.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Uteč!. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (38)

MartaPear
03.01.2024 5 z 5

Taková soudobá červená knihovna zasazená do současné Ameriky... Zasnoubená Hanna z "VIP" uteče snoubenci, potká motorkářkou partu ze "spodiny", po cestě s nimi "prozří" a změní svůj život. Oproti předválečné literatuře tohoto typu je to - bohužel - napsané současným moderním způsobem, tj. několik vypravěčů, časových a dějových rovin.

Miru79
04.07.2023 5 z 5

Prvních 70 stránek opravdu jako pro mladší generaci, ale potom je to "jízda" a přemýšlení, přestože hlavní hrdince je "jen" 25 let. Kniha je velmi dobrá, zajímalo by mě, zda je něco ze zážitků přímo autorky. Kde přišla na téma. A z mého názoru absolutně špatný návrch obalu, která čtenáře jen odradí, a potom název. Proč takový???


lalela
02.01.2023 1 z 5

Moc ráda čtu knížky českých autorů, ale v případě, že píšou o cizích zemích mi to nejde dohromady. Tato knížka byla pro mně obrovským zklamáním. Ano, možná bychom v příběhu mohly najít poučení, že ne vždy je třeba soudit podle vzhledu, ale celý příběh mi přišel dětinský. Snad kdyby byla tato kniha určena pro 15+, pojala bych tu recenzi jinak. Nakonec mi to dokonce zavánělo červenou knihovnou, neboť se autorka celou knížku snažila o to, že dobro nad zlem zvítězí. Ne, za mě opravdu ne.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (35. týden)

23.08.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Uteč! v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených107x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených17x
v Knihotéce94x
v Chystám se číst92x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

pro ženy útěk romantika

Autorovy knížky

Dagmar Česká
česká, 1986
2020  83%Uteč!