Útulný domov přehled

Útulný domov https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356570/bmid_utulny-domov-qFD-356570.jpg 4 8 8

V této knize se dozvíte, jak si vytvořit jedinečný a osobitý domov. Autorka čerpá ze svých zkušeností – již mnoho let objevuje poklady na bleších trzích, láskyplně je restauruje a propůjčuje jim vlastní rukopis. Všichni, kdo po přečtení dostanou chuť přiložit ruku k dílu a vytvořit si svůj vlastní prostor, kde se budou cítit dobře, zde najdou konkrétní návod. V knize se totiž odborně a krok za krokem popisuje, jak patinovat, předělávat nové na staré, vyrobit si zrcadlo – stručně řečeno, jak vytvořit osobní skvosty ve vintage stylu.... celý text

Literatura naučná Hobby
Vydáno: , Esence
Originální název:

Wohnen zum Wohlfühlen , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Útulný domov. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

DominaCZ
22.04.2024 1 z 5

Směsice stylů, moc bílý a vše okatě řve "hele jak jsem si to uuuužasně vytunila!" O čemž svědčí už popisky u fotek, typu "vlastnoručně malovaná freska je atraktivní pastvou pro oči..." Prostě machruje co vše vyrábí a kolik bejváků má no. Pro mě všechno příliš splancaný dokopy. Taky nechápu že dává tipy na nákupy na blešáku z Francie, Dojču nebo Valencie...to jako pro jednu věc projede celou Evropu??

citronie
12.05.2021 5 z 5

Pro toho,komu se líbí tento styl, úžasně inspirativní. Mě kniha nadchla,jak lze z nábytku různých stylů udělat jednotnou dokonalou pastvu pro oči i duši. Doporučuji pro kreativní majitele chalup, penzionů či apartmánů. Lze pořídit za směšnou cenu ve výprodejích,stačí zadat do internet.vyhledávače.


Zmija
09.04.2021 2 z 5

Zajímavé typy na restaurování nábytky, ale celkově mě kniha příliš nezaujala, fotografie jsou sice krásné, ale celkový styl autorky mi nesedí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Útulný domov v seznamech

v Přečtených11x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit4x

Štítky knihy

bydlení interrupce životní styl kutilství udělej si sám

Autorovy knížky

2017  83%Útulný domov