V zahradě zášti přehled

V zahradě zášti https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484548/bmid_v-zahrade-zasti-Jud-484548.jpg 4 395 395

V Chicagu se o ní leccos povídalo. Dobrým sousedům v Indianě se možná občas něco nezdálo, ale kdo by čekal něco zlého od dobromyslné vdovy, které v životě nepřálo štěstí, je vzorná matka a poctivě chodí do kostela? Kdyby jen věděli, čím prošla... Muži k ní přijížděli plni očekávání a nadějí s celým svým majetkem, avšak odjíždět je nikdy nikdo neviděl. Belle Gunnessová na farmě v La Porte totiž dávno přišla na to, že muži nejsou složití. Že žena se na tomhle světě musí o sebe postarat sama. A že nesmí zaváhat a pohrdnout jakýmikoli prostředky, třeba i krvavými, jinak nedosáhne toho, po čem touží a co si zaslouží.... celý text

Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: , Fobos
Originální název:

In the Garden of Spite , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V zahradě zášti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (112)

Jiparis
22.04.2024 4 z 5

I kdyby byla jen polovina této hrůzy pravdivá, na mě to bylo moc silné. Asi lze pochopit , že se člověk po násilném napadení změní, ale přetvořit se ve vraždící monstrum, které má ze zabíjení potěšení, to už mi rozum nebere. nebyla jsem si ani jistá, jestli to chci dočíst.

cérka
22.04.2024 3 z 5

O Belle Gunnesové jsem již slyšela. Že jsem si půjčila knihu zrovna o této vražedkyni jsem si ovšem uvědomila až v půlce knihy :)
Životní příběh této ženy je opravdu materiálem "výživným" a téměř neuvěřitelným. Hold Amerika je zemí neomezených možností, ale kdo ví, třeba by jí to prošlo i v Evropě.
K samotnému zpracování.
Hodnotím třemi hvězdičkami, jelikož vyprávění je kostrbaté a postavy ploché. Na jednu stranu se to četlo celkem samo, na tu druhou šlo klidně pár odstavců přeskočit a člověk o nic nepřišel.


dacek
04.04.2024 3 z 5

Číst se to dalo a docela to odsýpá, i když kniha není nejkratší. Postavy mi připadaly jednoduše napsané a celé to působí trochu amatérsky. Co autorka přidala a není založeno na skutečnosti (např. James Lee) v ději vyniká příliš uměle a nevěryhodně. Nějaký ten drsný moment se v knize ale objeví.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (7. týden)

13.02.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha V zahradě zášti v seznamech

v Právě čtených12x
v Přečtených483x
ve Čtenářské výzvě91x
v Doporučených39x
v Knihotéce348x
v Chystám se číst411x
v Chci si koupit99x
v dalších seznamech10x