Vánoční bestiář přehled

Vánoční bestiář https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421672/bmid_vanocni-bestiar-aXK-421672.jpg 4 86 86

John Kenn Mortensen, slavný a oceňovaný autor, kterého zná české publikum zejména díky knize Lepíkové příšery, se podíval na zoubek Vánocům. Svátky klidu mají mnoho různých podob a tu a tam jsou tvorové, kteří je reprezentují, poněkud zneklidňující. Autor proto vytvořil taxonomii vánočních stvoření, jak je znají lidé po celém světě. Díky jeho osobitému smyslu pro humor a ještě osobitějšímu, skvělému kreslířskému talentu je Vánoční bestiář přesně tou publikací, kterou musíte mít doma. (Hodí se přitom jak na letní, tak na zimní dovolenou.)... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Argo
Originální název:

Julebestiariet , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoční bestiář. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

Knihotyna
13.12.2023 5 z 5

Wau!
Když jsem pod heslem "Vánoce" hledala v knihovně svou četbu na prosinec, zaujala mě i tato kniha!
Ponořte se do čtení o adventním čase, ne však v tom hezkém! Víte, jaké příšery prochází světem v tomto období a jak se před nimi chránit?
Každý den až do 24. prosince je nám představena jedna zimní příšera a co víc, je doplněna o nádhernou avšak velmi děsivou ilustraci!
Krásná práce! Ale mě teda ilustrace děsí ještě teď :D.

666Jitka
17.03.2023 5 z 5

Kuriózní příšery a jiné podivuhodné bytosti, více či méně nebezpečné obzvláště v čase adventním, jsou nám představeny v tomto krásně graficky zpracovaném bestiáři, který potěší nejenom děti. Každá jednotlivá podivná "potvora" je vykreslena, co se vzhledu, vlastností, činů a možných úplatků týče, velmi barvitě a vtipně. Nelze si nevšimnou ironické poznámky u Černého Petra, kolem nějž se rozjela v minulých létech do nebe volající absurdní hysterie.


Baru16
21.02.2023 5 z 5

Půjčila jsem si tuto knížku čistě ze zvědavosti, ze zájmu o legendy a z mojí slabosti pro dětskou naučnou literaturu :D když ji viděl přítel, musela jsem mu ji koupit a máme ji v knihovně nejen pro naše budoucí děti, ale i pro nás. Určitě se k ní budeme vracet.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (42. týden)

14.10.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vánoční bestiář v seznamech

v Přečtených112x
ve Čtenářské výzvě40x
v Doporučených6x
v Knihotéce72x
v Chystám se číst58x
v Chci si koupit39x