Vánoční prázdniny přehled

Vánoční prázdniny
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454358/bmid_vanocni-prazdniny-cuw-454358.jpg 4 139 139

Věčné optimistce Evie Millerové zkrachoval vztah se snoubencem, a tak se rozhodla konečně si splnit své sny: v malebné cotswoldské vesničce Willowbrook otevírá obchůdek s látkami a šicími potřebami nazvaný Knoflíková dírka. Začít znovu však není tak jednoduché, na Evie doráží finanční starosti a její bývalý ji nenechává na pokoji. Uniknout před minulostí chce i Jake Hartwood. Zlomila ho ztráta milované ženy a od té doby už nechce mít raději žádné blízké vztahy. To poslední, nač má náladu, je slavit Vánoce s rodinou. Jake a Evie se spřátelí a vypadá to, že by mohli být spojenci i v úniku před oslavami. Jakeova služební cesta do Provence nabízí příležitost. Co když však kouzlo svátečního období začne přece působit? A co když jeden z nich začne cítit něco víc?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

The Christmas Holiday , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoční prázdniny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

kolacky
04.02.2024 4 z 5

Jeden z hezkých, příjemně napsaných příběhů, kdy dopředu víte, jak to dopadne, ale stejně jste napjatí, kterak si ti dva zkomplikujou situaci, aby ji spolu mohli rozmotat.

parvitas
05.01.2024 3 z 5

Milé čítanie s dokonalou vianočnou atmosférou. Ona je nesmelá a zakríknutá po zlom rozchode, on je po smrti manželky ponorený v hlbkom smútku. Nielenže sa rozčuľujú a doťahujú navzájom, ale postupene sa spriatelia a začnú sa priťahovať... je to klasická zápletka, ale tak pekne napísaná... Je v nej dalmatínec, sneh, závesy a quiltové prikrývky, ples, víno, Provensálsko a samozrejme láska.
Túto knihu mi nahral asi sám osud - hovorí sa v nej o závesoch, resp. hlavná hrdinka ich ide inštalovať do zákazníkovho domu a niečo sa nevydarí... a ja som ju začala čítať v deň, kedy som o jednu garnižu prišla... (fňuk). Je to signál, že potrebujem novú, aj so záclonou, pravdaže. Dokonca aj v samotnom príbehu sa neustále spomína, že aj v niečom zlom sa dá nájsť pozitívny moment a nejde len o závesy.


katst
02.01.2024 4 z 5

Tohle není zrovna typická vánoční kniha, protože jediné, co má kniha společného s Vánoci, je název a že se odehrává v období Vánoc, ale příběh to byl hezký a velmi čtivý, nemohla jsem se od něj.

všechny komentáře

Související novinky (2)

355 knižních tipů na téma prázdnin

04.07.2022


Knižní novinky (42. týden)

11.10.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vánoční prázdniny v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených164x
ve Čtenářské výzvě29x
v Doporučených8x
v Knihotéce121x
v Chystám se číst121x
v Chci si koupit47x
v dalších seznamech9x

Štítky knihy

Vánoce láska humor cestování romantika

Autorovy knížky

Sophie Claire
anglická
2020  87%Vánoční prázdniny