Vánoční seznam přehled

Vánoční seznam
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478179/bmid_vanocni-prani-UbT-478179.jpg 4 59 59

Američanka Elle je influencerka, sociální sítě jsou její život. Ale někdy pozornost online prostě nestačí a věci nejsou tak růžové, jak na sítích vypadají - její rodina se neustále stěhuje a takzvaní kamarádi na ni tlačí, aby zapracovala na počtu sledujících. Elle se rozhodne, že si na Vánoce vymění místo s dívkou, která ji už dlouho sleduje, a lajky nažene vánoční výzvou. Holly žije v malé anglické vesničce a Vánoce miluje nadevše. A nic jí nemůže překazit velkolepý plán: tohle budou ty nejlepší svátky ze všech. Ale když jí mamka oznámí, že jejich dům prodává, a její přítel Woody se rozhodne, že by si měli dát „pauzu“, plány na dokonalé Vánoce se začnou rozsypávat jako perníčky, co v troubě strávily příliš dlouhou dobu. Bude pro Holly výměna s Elle dokonalou příležitostí uniknout od každodenních starostí? A podaří se jim oběma daleko od domova splnit si svá vánoční přání?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

All I Want For Christmas , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoční seznam. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Anie94
06.08.2023 4 z 5

Tuhle knizku jsem si vybrala v ramci sve "tradice" kdy vzdycky kazdy rok pred Vanoci ctu knizku s tematem Vanoc abych nacerpala vanocni atmosferu. A tahle knizka se mi fakt hodne libila. Sice uz nejsem davno cilova skupina, ale byla to super oddechovka a musim rict, ze z tehle knizky jsem tu atmosferu nacerpala poradne. Ke konci uz to bylo trosku naivni, ale pro ctenarky dane vekove skupiny to urcite bude super cteni.

Janca001
05.01.2023 4 z 5

Vánoční seznam. Vůbec mě nenapadlo, že se tam bude dít to, co se dělo. Věděla jsem o té výměně, ale nic konkrétního. Vánoční atmosféru to určitě mělo a moc se mi líbila všechna ta místa, která hlavní postavy navštěvovaly. Přes Vánoce určitě moc hezká oddechovka.


Jaehyun
14.12.2022 1 z 5

Nedokázala jsem od sebe Elle a Holly odlišit, přišlo mi, že čtu o jedné a té samé osobě (hlavně těch prvních 100 stran). Není moc dobrý nápad dávat dvěma postavám tak podobná jména. Ke konci mě ani nezajímalo jak to dopadne, ale dočetla jsem to protože jsem zkrátka ten typ, co knihy dočítá.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (45. týden)

07.11.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vánoční seznam v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených81x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených6x
v Knihotéce129x
v Chystám se číst66x
v Chci si koupit20x
v dalších seznamech7x

Autorovy knížky

Beth Garrod
britská
2021  72%Vánoční seznam