Otrokyně přehled
Johanna Lindsey
Viking Haardrad Family série
Urozená Kristen Haardradová, dcera norských Vikingů, utíká potají z domova, aby se vyhnula dávno dohodnutému sňatku. Dostává se na loď, s níž nezkušení námořníci podnikají loupežnou výpravu do saského pohraničí, kde jsou poraženi. Saský šlechtic Royce z Wyndhurstu chová vůči severským dobyvatelům, kteří ho už jednou o všechno připravili, silnou nenávist. Pak ovšem mezi norskými zajatci v pevnosti odhalí ženu v mužském přestrojení …Vikingská kráska statečně čelí křišťálově zelenému pohledu svého uchvatitele a odmítá stát se jeho otrokyní. Vzájemná přitažlivost obou mladých lidí je však velmi silná a Royce nakonec Kristenině kráse podlehne. V okamžiku, kdy si navzájem vyznají lásku, se před branami pevnosti objeví norské vojsko …... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2000 , Ikar (ČR) , Knižní klubOriginální název:
Hearts Aflame, 1987
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Otrokyně. Přihlašte se a napište ho.
Kniha se mi velmi líbila , byla čtivá, vášnivá, surová, bez obalu presne tak jak to v této době chodilo . Velmi doporučuji .
Krásně romantické, upřímně jsem se bavila,bylo to vtipné a ukáplo i pár slz.Za mě super.
Kniha Otrokyně v seznamech
Vikingové pro ženy 9. století únosy romance historické romance
2001 | Bouřlivé objetí |
1999 | Řekni, že mě miluješ |
2001 | Okouzlení |
2012 | Dokonalá partie |
2001 | Zajatá nevěsta |
Veľmi som si tento príbeh užila. Bol samozrejme romantický a prostredie knihy sa mi páčilo.
Tak isto bolo osvieženie čítať niečo z dôb Vikingov a Sasov a bol to aj dobrodružný príbeh o odvahe, cti a pravej láske. O tom, nebáť sa svojich citov a žiť v pravde. Páčilo sa mi aj to samotné hašterenie sa hrdinov :)
Tak, ako to bolo napísané, to bolo skvelé, oddychové čítanie a teším sa aj na ďalšiu knižku zo série.
(Jediné, čo by som zmenila, by boli obálky. Neholdujem postavám na obaloch, lebo si ich rada predstavujem sama a samotný príbeh, by v mojej hlave dostal na knižnú obálku úplne iný obrázok)