Vykoupení přehled

Vykoupení
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535753/bmid_vykoupeni-6610029aab6de.jpg 5 252 252

Další neobyčejný případ obyčejného českého policajta Detektiv Miko Syrový si odjíždí odpočinout od ruchu velkoměsta do rodné vsi, kde plánuje strávit několik poklidných dnů se svou malou dcerou. Hned po příjezdu je však konfrontován s podezřelým úmrtím, které místní policisté až příliš rychle uzavřou jako obyčejnou nehodu. Miko začíná klást nepříjemné otázky, fasáda vesnické idyly se drolí a na povrch vyplouvají svědectví, která do případu vnášejí stále víc pochyb a otazníků. Když se nakonec kulisy zřítí úplně, Miko až příliš pozdě pochopí, že tentokrát jde o život i jemu samotnému... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vykoupení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (87)

eDex
06.05.2024 5 z 5

Martin Goffa se stal mým oblíbeným autorem během covidu a od té doby vyhlížím každou jeho novou knihu.
Líbí se mi jeho dobře promyšlené zápletky, způsob psaní a odvyprávění příběhu. Dobře popsané postavy a napínavý, uvěřitelný závěr. Miko se sympaťák a knihy z této série stojí za přečtení.
Nadšené komentáře mluví za vše.

Timkim
13.03.2024 5 z 5

Tomuto dílu nemohu absolutně nic vytknout. Neustále mě to nutilo poslouchat dal a dál. A popravdě, koncem jsem byl trochu překvapen. Ale jak víme, inspirace se většinou zakládá na opravdových případech. Za mě dnes super. Nechám si rezervu, ale 95% s čistým svědomím.


daja51
20.02.2024 5 z 5

V pořadí již 15. kniha od tohoto autora - přečtu jednu a hned se pouštím do další - asi jsem na MG závislá - určitě snejsem sama - tahle khiha byla opět skvělá - doporučuji - ty komentáře ostatních vypovídají všechno.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vykoupení v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených321x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených12x
v Knihotéce152x
v Chystám se číst55x
v Chci si koupit18x
v dalších seznamech1x