Zabíječ elfů přehled

Zabíječ elfů
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/26768/bmid_zabijec-elfu-p4w-26768.jpg 4 152 152

Warhammer - Gotrek a Felix série

< 10. díl >

Trpasličí trolobijce Gotrek a jeho lidský společník Felix Jaeger se znovu setkají s čarodějem Maxem Schreiberem, aby se společně vrhli po hlavě do dalšího dobrodružství. Tentokrát musí čelit protivníkovi nad jiné nebezpečnému, temným elfům. Při pronásledování svých nepřátel se dostanou až do zrádného Moře spárů a tam jsou zajati a uvězněni v magické plovoucí pevnosti. Záhy zjistí, že nebude stačit jen uniknout z obklíčení tisíců temných elfů; bude také třeba zmařit jejich plány na zničení Říše a všech zemí Starého světa.... celý text

Romány Fantasy
Vydáno: , Polaris
Originální název:

Elfslayer , 2008


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zabíječ elfů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

BigFous
25.03.2024 3 z 5

Tady se mohl Gotrek vyřádit a dopadlo to všelijak... Další návrat známé postavy což bylo fajn...Dost pasáží bylo zbytečně zdlouhavých a až moc "přes čáru" .. Kniha byla moc nekonzistentní, část jsem hltal,pak nudil a takhle se to opakovalo.. Bitka v domě rozkoše, ale bavila hodně Super konec toho prašivýho Elfa co mě sr.l celou knihu (Elf jako elf)

Dawrin
26.04.2023 1 z 5

Další Longovo utrpení....jak zde psal kolega, charaktery prostě úplně ztratili svoje kouzlo. Když přestal psát King, obával jsem se jak bude série pokračovat, takže pro další díl jsem se odvážil po dlooouhých letech. Bohužel, je to stokrát horší než kdy bylo. Gotrek má s Gotrekem společnou pouze sekeru a Felix ani nevím vlastné co. Jako tam narvat 15 letého rozsypaného mladíka generace Z, co se zhroutí, když se na něj škaredě podívá kočička. Kus psychické trosky, který poprvé drží v ruce meč a jediné co umí nechat do sebe píchat jako do jehelníčku. Tohle už snad nikdy číst nebudu.


GLaDOS_cz
22.02.2022 5 z 5

Tento díl je zatím tím nejlepším dílem od Longa, který jsem četl. Děj je jedna velká jízda i přesto, že se odehravá z větší části na moři. Náhled do fungování kruté společnosti temných elfů, kde všechnu nepříjemnou práci dělají otroci jsem si užil a příběh pěkně graduje v epický konflikt biblických rozměrů.

Každá část Gotrekovo pobytu na černé arše má co nabídnout a díky své rozmanitosti nezačne nudit. První kapitola v Marienburgu také měla své darebácké kouzlo a část pod mořem měla správnou tísnivou atmosféru. Příchod staré nemesis mi ovšem přišel trochu vynucený a pro děj neduležitý, na druhou stranu věděl, jak ostatním znepříjemnit jejich den.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zabíječ elfů v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených261x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených9x
v Knihotéce115x
v Chystám se číst24x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech2x