Za Kačku - Jak levně procestovat svět přehled

Za Kačku - Jak levně procestovat svět
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447751/bmid_za-kacku-jak-levne-procestovat-svet-01P-447751.jpg 4 25 25

Cestovatelka Kateřina Ostrá navštívila desítky zemí - vždy s minimálním rozpočtem, zato ovšem s maximálními zážitky. Teď se o své know-how podělí i s dalšími zvídavými turisty. Chcete vědět, jak se dá levně cestovat, a přitom poznat celý svět? Musíme vás varovat - po přečtení této knihy už nebude na žádné výmluvy prostor. Cestovat totiž může každý, stačí se řídit Katčinými tipy. Ve svém cestovatelském debutu vás zavede třeba na Island, řecké souostroví Santorini, na Kostariku či do marocké Marrakéše.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za Kačku - Jak levně procestovat svět. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

IHT
08.03.2024 5 z 5

Miluji cestopisy a miluji cestovani. Nemam moznost cestovat jako Kacka (3-4 lety mesicne), ale neco uz jsem zvladl. Litam sam, ci s detmi ci s celou rodinou...
Katcin uvod pro zacatecniky je opravdu pro zacatecniky, mate-li par cest za sebou, zrejme Vas neobohati. Pokud fakt zacinate, nechte se inspirovat.
Me osobne nadchla az cestopisna cast, kdy jsem si i nostalgicky zavzpominal na letenky za osm eur (to bejvavalo krasne). Jako inspiraci beru Island (a Nikaraguu ;-))
Posledni koronavirova cast byly nervy a emoce. Taky nam par cest padlo. A zavrene hranice bych uz zazil jen nerad - ja je jeste pamatuju z dospivani :-|

Kacko, jste entusiasticka, spravne strelena zenska. Ctu Vase cestopisy na cestujlevne a jsou prima. Drzim palce v dalsim cestovani!! :-)

Jack Bauer
08.03.2024 1 z 5

Na tuto knihu jsem se hodně těšil, že se dozvím něco nového co ještě neznám, o to bylo větší zklamání hned od prvních řádků, rady víceméně pro ženy ( plavky 5 - 7 ks ) při kroku 6 jsem už chtěl s knihou praštit, ale zaujaly mě pak až cestopisy.
Po dočtení jsem měl pocit, že to není vůbec za kačku, navíc ceny letenek jsou dnes i přes slevu někde jinde, není započítána cesta na letiště do Prahy, Vídně, Blavy...( jen letecky do Berlína za 130 kč což už dnes není pravda )
Kreditka, nevěděla o VIP saloncích?
Dle popisů se mě to zdá pořád drahé, v tom případě já cestuji za haléře, např. proč půjčovat auto přímo v letištní hale když kilometr od letiště nebo umístěná půjčovna mimo halu hned někde na letišti na parkovišti je o poloviny levnější? 3 - 5 dní , já za tu cenu cestuji až 16 dní.
Rady jak pro negramotné: Letíš s dětmi, jednoduše zadej kolik vás bude, letíš -li s jedním zadej 1, budou-li dvě zadej 2, Pokud letíš sám zadej 0 pak nezapomeň potvrdit ok, aby se vše odeslalo a potvrdilo, pak se ti teprve ukáže výsledek. Jména cestujících je potřeba znát už při nákupu.( to by mě vážně nenapadlo)
Moje rada : nejhorší je cestování s ženskou (ne vždy)


PolBara
02.03.2024 3 z 5

Knížka je určitě zajímavá, četla se dobře. Možná bude i inspirací pro vlastní cesty. Líbí se mi fotografie na konci knihy.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (36. týden)

30.08.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Za Kačku - Jak levně procestovat svět v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených33x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce32x
v Chystám se číst41x
v Chci si koupit12x

Autorovy další knížky

2020  76%Za Kačku - Jak levně procestovat svět
2022  73%Cestuji za kačku 2
2023  80%Kapverdy
2023  93%Grónsko; Střední Amerika