Zabouchnutá do tebe přehled

Zabouchnutá do tebe
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/141083/zabouchnuta-do-tebe-141083.jpg 4 37 37

Příběh o tom, že někdy je zapotřebí vypravit se za pravou láskou na druhý konec světa. Kadeřnice Janie Johnsonová se před časem rozešla s dlouholetým přítelem a přestěhovala se na venkov, kde teď bydlí ve starém rázovitém domečku jenom s kocourem. Osamělý život, který vede, je však neustále terčem někdy dobře míněných, jindy kousavých poznámek jejích kolegyň a zákaznic. Po katastrofálním rande naslepo a šokujícím zjištění, že její bývalý partner čeká s novou přítelkyní dítě a bude se ženit, se Janie nechá zlákat prospektem cestovní kanceláře, dá sbohem předvánoční Anglii a vydá se na exotickou dovolenou do Afriky. ... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto
Originální název:

Wrapped up in You , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zabouchnutá do tebe. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Katy_vKnihách
23.01.2024 3 z 5

Těšila jsem se na Africké dobrodružství, jenže se mi ho dostalo velmi málo. Bylo to spíš Africké dobrodružství v Anglii. Většina děje se totiž odehrává v malé anglické vesnici. Ze začátku příběhu se mi hrdinka jevila celkem sympaticky, nicméně po návratu z Afriky se změnila na velice ufňukanou a věčně si stěžující ženskou. Tím pro mě kniha naprosto ztratila kouzlo už v polovině! Autorce se u mě nepovedlo navodit ale ani tu správnou atmosféru toho, že bych si užívala jak se snaží cizinec začít nový život v jiné zemi. Bohužel mi to přišlo hodně utahané a zbytečně dlouhé. Za mě tedy jednou a dost.

Zlatinka.Emilly
17.04.2021 5 z 5

Moc pěkný příběh o lásce i o pevném poutu přátelství. Vlastně se zde vyzvihovala nejenom láska Janie k Dominicovi, ale především láska Makeho k Janie. To byla opravdu láska, když Make dokázal být tak dobrým přítelem svému sokovi. Kniha se dobře četla od prvních stránek až po ty závěrečné, tak si udělejte čas a přeneste se do rozpálené Afriky, kde to všechno začalo.


Marcik7
21.09.2020 3 z 5

Neumím si dost dobře představit, jak si vyjedu na týden do Afriky a přivezu si celoživotní lásku - Masajského náčelníka.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zabouchnutá do tebe v seznamech

v Přečtených57x
v Doporučených4x
v Knihotéce14x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit9x