Záhady neznáma přehled

Záhady neznáma https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42691/zahady-neznama-42691.jpg 4 40 40

Tato kniha je určena každému, kdo rád přemýšlí o tajemných jevech odehrávajících se až na samé hranici poznaného světa. Byly hlášeny případy, kdy svědkové pozorovali podivná zvířata skrývající se v horách, lesích, jezerech a oceánech. Dá se takovým zprávám věřit? Mnozí lidé tvrdí, že se setkali s duchy mrtvých. Ale existují doopravdy? Přes 100 000 lidí prohlašuje, že spatřili létající talíř. Je možné, aby se všichni mýlili? Či se nějaké UFO, neboli neidentifikovatelný létající předmět právě ted' vznáší na hlídce v zemské atmosféře? Tato kniha je vaším průvodcem po světě tajemství a záhad. Až si ji přečtete, možná, že budete na některou z předchozích otázek znát odpověd'. Kapitoly: Čo je príšera ?, Príšery v mýtoch a legendách, Staroveké Grécko, Minotauros a Medúza, Grendel, Draky, Predhistorické obludy, Objavenie dinosaurov, Vládcovia sveta, Najkrutejší tvor všetkých čias ?, Morské príšery, Hady v moriach, Záhadný kraken, Netvory dneška, Himalájsky snežný muž, ...a jeho príbuzný Sasquatch, Príšery v jazerách, Vedci skúmajú Loch Ness, Vyrobené príšery, Slovník príšer a oblúd, Kvíz o príšerách.... celý text

Záhady
Vydáno: , Obzor (SK)
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Záhady neznáma. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

killy
28.10.2021 5 z 5

Moje první knížka o tajemnu. V době kdy jsem hltala pořad Bojíte se tmy jsem objevila tuhle knížku a byla pro mě něčím neskutečným. Tak ono se to fakt děje! Duchové a příšery, je to všechno pravda! Teď jsem ji dala své dceři (9) a je úplně stejně nadšená jako jsem byla tehdy já :) takže jako knížku pro malé záhadology doporučuji všema deseti :)

Vlk.kh
14.02.2021 5 z 5

Na základní škole, kdy jsem se rád rýpal v různém tajemnu, záhadách, kdy jsem hltal záhadologické televizní série A. C. Clarka, jako Svět tajemných sil, tak byla tohle moje veliká srdcovka - a soudě podle dalších komentářů jsem zdaleka nebyl jediný.


Lady Greystoke
15.12.2020 3 z 5

Na tuto knihu jsem se moc těšila. Už mi doma leží mnoho let, myslím, že jsem ji četla i před těmi mnoho lety, a tehdy mě docela uchvátila. V současné době už jsou poznatky na daná témata evidentně jinde a informace v knize uvedené se mi zdály spíše úsměvné než že by mi přinesly něco nového.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Záhady neznáma v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených48x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce29x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x