Časohrátky přehled

Časohrátky
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/286319/bmid_casohratky-mLH-286319.jpg 5 294 294

Zámek a klíč série

< 5. díl >

Tyler a Kinsey Zámkovi nemají ani tušení o tom, že se zabitý protivník Lucas „Finta“ Caravaggio převtělil do jejich mladšího bratra Bódi. Finta tím získal možnost neomezeně se pohybovat po Klíčově. Tím je jeho bezohledná snaha nalézt klíč Omega a otevřít černé dveře téměř dovršena. Ale Tyler a Kinsey vlastní velmi mocný klíč, který dokáže odhalit všechna skrytá tajemství Klíčova otevřením průchodu do minulosti. Pro Zámkovy nastává čas přihlásit se k rodinnému odkazu a postavit se temnotě, číhající za černými dveřmi. Nepoučí-li se z rodinné historie, budou odsouzeni k jejímu opakování, a čas se krátí!... celý text

Horory Komiksy Fantasy
Vydáno: , Comics Centrum
Originální název:

Clockworks , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Časohrátky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (47)

Vera Silent
31.12.2023 3 z 5

Serie me trochu ztratila uz behem predesleho dilu a tento dil si me zatim zpatky neziskal. Vydrzim sice az do konce, ale jedu trochu na setrvacnost. Pribeh je mi ted pomerne nesympaticky a predvidatelny, tak co se da delat. Snad to posledni dil a konec serie zase vyzvedne.

ludek.n
13.12.2023 5 z 5

Nalezením časoměnného klíče se Zámkovým odhaluje mnohé z toho, co se v minulosti událo na Klíčově a kde se v Zackovi Wellsovi vzalo všechno to zlo, které rozséval kolem sebe. Joe Hill nás v tomto díle Zámku a klíče vezme na výpravu po stopách času, napřed k Benjaminovi a poté i k Rendellovi Zámkovým. A že je to putování nanejvýš napínavé a dobrodružné snad ani netřeba připomínat. Zvláště Rendellův nápad otevřít černé dveře a vypustit démony je, jak se říká, za všechny prachy. Začíná jít do tuhého a nikdo si nemůže být jist, že z měření sil vyjde jako vítěz. Joe Hill konečně začíná rozplétat tajemství klíčů a odpovídat na otázky kde, jak a proč, co se stalo a co se má stát. Je v tom velice přesvědčivý, takže člověk, vtažen do příběhu, přestává dýchat a v zajetí kyslíkového dluhu žasne nad každým panelem. A když už jsme u těch panelů, kreslíř Gabriel Rodriguez si i pro toto úžasné pokračování připravil novinku: širokoúhlé obrázky roztažené přes dvě stránky. Je to famózní a stejně jako všechno, co vyjde zpod jeho ruky, nezapomenutelné. Klobouk dolů před oběma umělci, protože tohle dílko prostě baví od první do poslední stránky.


Kopta
01.10.2023 5 z 5

Určitý návrat na začátek. I když jde o retrospektivní dílo, tak perfektně dovysvětluje zbytek onoho světa a dává zde nový smysl a řád. A navíc velice záživnou a zajímavou formou. Velké finále čeká.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Časohrátky v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených371x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených20x
v Knihotéce139x
v Chystám se číst36x
v Chci si koupit34x
v dalších seznamech5x