Zaříkávačky přehled

Zaříkávačky https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/472108/bmid_zarikavacky-NjH-472108.jpg 4 82 82

Lékařka Sara Romaniová se po letech vrací do starobylé vesničky v srdci emilských Apenin. Místo, jež si pamatuje z dětství, se však změnilo, když jím otřásla série záhadných zmizení. Tamní obyvatelé, žijící v zajetí minulosti, skrývají mnohá tajemství - a aby je odhalila, bude se muset vypořádat i s vlastními potlačenými vzpomínkami...... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Le segnatrici , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zaříkávačky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (35)

AndreaTH
06.06.2023 4 z 5

Zajímavé a neotřelé téma odehrávající se v italské horské vesnici. Strhávám hvězdičku za pro mě zvláštní a rychle ukončený závěr knihy a obrovské množství vedlejších postav, ve kterých se dle mého názoru nedá pořádně zorientovat.

ladyfromskye
28.04.2023 2 z 5

Ke čtení knihy mě nalákala jak na Metaforu opravdu povedená obálka, tak příslib toho, že se dozvím něco o tajemných zaříkávačkách z Apenin. Rovněž jsem se těšila na popisy divoké, tajuplné krajiny. Jenže o zaříkávačkách tam nebylo prakticky nic. A příroda tam sice byla poměrně hezky vykreslená, ale být autorkou, využila bych jejího potenciálu ještě mnohem, mnohem víc.
Z příběhu s obrovským potenciálem zbyl jen ne zrovna moc povedený thriller s divnými postavami, které si prostě nešlo oblíbit ani omylem. Pár hororových prvků vyšumělo do ztracena a jejich přítomnost v příběhu je zpětně vlastně nepochopitelná. A o tom, že opravdu není možné, aby se mezi těmi několika málo desítkami lidí utajil takový zločin, radši nemluvím.
Zaříkávačky tak pro mě jsou jedním z největších zklamání poslední doby. Škoda.


Katulinka69
23.03.2023 1 z 5

Já jdu proti proudu, ale za mě byla kniha nezáživna, až nudná, táhlo se,jedině proč jsem vydržela bylo,protože jsem chtěla vědět jak to dopadne s Rebekou

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zaříkávačky v seznamech

v Přečtených94x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených5x
v Knihotéce90x
v Chystám se číst82x
v Chci si koupit11x

Štítky knihy

léčitelství italská literatura tajemství zmizení lidí

Autorovy knížky

2021  79%Zaříkávačky