Zbavte se zvyku být sami sebou přehled

Zbavte se zvyku být sami sebou https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/301001/mid_zbavte-se-zvyku-byt-sami-sebou-8Sj-301001.jpg 4 46 46

Nejste odsouzeni svými geny a pevně zakořeněnými zvyky po zbytek svého života. Formuje se nová věda, která opravňuje všechny lidské bytosti k vyvoření reality, kterou si zvolí. Přemýšleli jste někdy, co je mezi vědou a duchovnem? V knize Jak se stát sám sebou kombinuje renomovaný autor, řečník, výzkumník a chiropraktik Dr. Joe Dispenza oblasti kvantové fyziky, neurologie, chemie mozku, biologie a genetiky, aby ukázal, co je opravdu možné. Dr. Dispenza činí starověké chápání srozumitelnějším a vyplňuje mezeru mezi vědou a duchovnem. Díky jeho seminářům a přednáškám používají principy „změny zevnitř“ tisíce lidí v mnoha zemích. Změňte svůj život Nezískáte jen nezbytné znalosti ke změně jakéhokoliv svého aspektu, ale budete se učit krok za krokem používat to, co se dozvíte, abyste vytvořili viditelné změny ve svém životě. Jakmile se odpoutáte sami od sebe a opravdu změníte své myšlení, nebude váš život nikdy stejný!... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Anag
Originální název:

Breaking the Habit of Being Yourself , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zbavte se zvyku být sami sebou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Stanas513
01.03.2024 4 z 5

Pokud bych se dokázala oprostit od všedních starostí, určitě bych se také dokázala stát jiným člověkem. Ale už jen najít si čas a klidné místo na denní meditaci - to je v mé současné situaci zhola nemožné...Ale kniha je to docela určitě inspirativní a poučná.

matogeminimato
22.11.2023 4 z 5

Trošku zavádzajúci názov, pretože celý život počúvame,, buď sám sebou" a zrazu je tu kniha s opačným názvom .
Cez 90 % denných činností robíme podvedome a ani si to neuvedomujeme. Táto kniha je o tom, prečo len pozitívne myslenie nestačí, ale čo všetko treba pochopiť k posunutiu sa ďalej.


Potolu
13.04.2023 5 z 5

První kniha od Dispenzy, jsem nadšená. Kniha jako taková je celkem náročná na čtení a porozumění tomu, co chce autor říct, ale pokud jste zdatný čtenář, nebude to problém.
Líbí se mi, že kniha pěkně vysvětluje, jak funguje mozek, emoce a jak to vše ovlivňuje tělo a osobnost člověka. Dá se říct, že takové myšlenky najdete v každé knize zaměřující se na rozvoj osobnosti, ale v téhle mi to přišlo vysvětlující, proč to takhle vlastně funguje ("Myslete pozitivně, přemýšlejte nad tím, jací chcete být,..." Ale proč? Tady je to popsané!). Kniha mi potvrdila to, co si myslím celá léta - nemoci jsou často psychosomatického rázu. Pokud tělo a mysl nejsou v souladu.
Dispenza zabrousil i do krize středního věku, taky zajímavé téma.
No, doporučuji pro hloubavé a otevřené čtenáře. :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zbavte se zvyku být sami sebou v seznamech

v Právě čtených24x
v Přečtených84x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených7x
v Knihotéce48x
v Chystám se číst164x
v Chci si koupit81x
v dalších seznamech1x