Země bezpráví přehled

Země bezpráví https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503842/bmid_zeme-bezpravi-qKB-503842.jpg 4 18 18

Canterbury, 1351. Exkomunikovaný rytíř Gerard Fox je bojem zocelený válečník, kterému byl neprávem odebrán rodný dům. Nyní putuje po Evropě a hledá obživu. Vybaven pouze svým mečem a lukem likviduje tyranské a nečestné muže v zemi, kterou stále sužuje černá smrt. Při svém pokračujícím křížovém tažení za spravedlností přichází Fox na pomoc lady Isabel, která prchá před svým brutálním snoubencem. Isabel mu však neřekla všechno. Střeží nesmírně cennou svatou relikvii. Takovou, pro kterou by mnozí muži zabíjeli.... celý text

Literatura světová Historické romány
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Lawless Land , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Země bezpráví. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

boeink
21.05.2024 5 z 5

Úžasné - já výlety do 14. století miluju a tenhle byl moc vydařený. Kniha skvěle zachycuje atmosféru dávných časů, kdy krev při rytířských soubojích teče proudem, čest je nadevše a možná je na obzoru i trocha romantiky. Této knize nechybí vůbec nic, je to krásný historický román, bavila mě každá jeho stránka. Taky musím pochválit pěknou obálku, která na druhé straně slibuje další díl..co už, budu se těšit.

jarda007
17.05.2024 1 z 5

bohuzel velke zklamani. je to takove plytke, mel jsem problem text docist.


ERIK 2
15.05.2024 5 z 5

Ano, za mne krásná kniha. Jak tak z povzdálí sleduji hodnocení knih je to jako politika. Jeden toho druhý tamtoho. Ne, táto kniha je nádherná jestli ji budete brát z historického hlediska přinese vám náhled co se dělo v době stoleté války. Když to chcete porovnat s dnešní dobou ano, taky vám přinese pohled na dnešní dobu. Protože takových padouchů jako jsou v této knize naleznete v dnešní době bezpočet. Všichni prahnou jen po penězích a jak koho zlikvidovat, ale všichni pomáhají, ale akorát do hrobu. Za mne 100%.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Dvakrát do stejné řeky, Nové šance a další knižní novinky (4. týden)

21.01.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Země bezpráví v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených18x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce59x
v Chystám se číst46x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech1x