Zima nejistých nadějí přehled

Zima nejistých nadějí
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496497/bmid_zima-nejistych-nadeji-Gfe-496497.jpg 4 72 72

Životní elán Annie Sharpeové se s léty kamsi vypařil. Děti má dospělé, restaurace, kterou vybudovala od píky, šlape jako hodinky a její šestadvacet let trvající manželství právě neslavně skončilo. Annie je poprvé po dlouhých letech volná… Rozhodne se pro úplně nový začátek, rozloučí se s životem ve městě a ujme se úkolu hlídat přes zimu malebný historický dům na pobřeží. Vesnička Willow Bay ji okamžitě uchvátí svou kouzelnou polohou, proměnlivým mořem, tajemnou minulostí i půvabnými tradicemi společenského života. Noví sousedé ji přijmou s otevřenou náručí – až na mrzutého synovce majitelky domu, který má s tetinou nemovitostí úplně jiné plány. Vánoce se blíží, vztahy ve Willow Bay se komplikují a Anniina budoucnost vypadá čím dál nejistěji. Ale s kouskem odhodlání a za nemalé pomoci svátečního kouzla se tato obtížná doba promění… v její další životní naději.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Winter of Second Chances


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zima nejistých nadějí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

babystar
01.05.2024 3 z 5

Romantický příběh potvrzující moje přesvědčení, že "všechno zlé je k něčemu dobré". Jinak je to příběh veskrze "sluníčkový" (někdy trochu oplzlý). Všichni se mají rádi, lesby, gayové, černí, snědí, bílí, staří, mladí, bohatí, chudí žijí ve všeobecné shodě a nezištně si pomáhají. Zkrátka až na toho zahýbajícího manžela (který ale Annii stále vyznává lásku) ideální svět. Opravdu by mne zajímalo, zda na tom anglickém venkově je opravdu taková idylka ( kde se pak vzaly vraždy v Midsomeru?). Zlaté staré detektivky!!!

Bookey
22.01.2024 1 z 5

Krásná obálka knihy. A tímto končí.V čtení jsem se doplazila do půlky, pak jsem to vzdala. Takový vláčný a zdlouhavý příběh. Sáhla jsem úplně vedle.


laura
31.12.2023 5 z 5

Zimní příběh o nevěře, zklamání, druhých šancích a naději. Příběh o hledání sebe sama, o lásce, přátelství, kráse anglického venkova, bičujícím větru, dešti a jedné zaprášené kavárně. Příběh o jednom mrzutém čtyřicátníkovi a jedné ženě, která v sobě konečně našla sílu vzdorovat osudu.

Tohle se mi moc líbilo. Jedna z knih, ke které se vždycky ráda vrátím. Ta kouzelná atmosféra vás zcela pohltí, postavy si zamilujete a s žádnou z nich se vám nebude chtít loučit. Snové, něžné, vtipné, nadějeplné a mile člověčí.

Příběh, který pohladí duši a zahřeje srdce, když venku prší, mrzne a fičí vítr... Plný romantiky, něhy, smíchu a obyčejného prostého lidského štěstí...

Krásné!!!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Vypravěč, Magie havranů a další knižní novinky (41. týden)

09.10.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zima nejistých nadějí v seznamech

v Přečtených85x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených5x
v Knihotéce122x
v Chystám se číst86x
v Chci si koupit20x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

Vánoce pro ženy rozvod romantika vesnice zima nový začátek restaurace

Autorovy další knížky

2020  75%Dvanáct vánočních schůzek
2022  83%Zima nejistých nadějí
2023  73%Sejdeme se pod jmelím