Staré dobré časy přehled

Staré dobré časy https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/27086/bmid_zivi-mrtvi-komiks-zivi-mrtvi-1-star-2zt-27086.jpg 5 546 546

Živí mrtví (komiks) série

< 1. díl >

Detektiv Rick Grimes se probírá z kómatu... a byl by mnohem radši, aby se vůbec neprobudil. Mezitím, co byl mimo, ovládli svět živí mrtví. Smrt kráčí po zemi a zabíjí všechno, co se jí postaví do cesty. Živí mrtví je dospělá a epická zombiárna, ve které to největší nebezpečí nepochází od mrtvých, ale od živých.

Literatura světová Horory Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Days Gone Bye , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Staré dobré časy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (90)

Ronnie68
10.04.2024 4 z 5

Musím říct, že tenhle komiks byl docela jízda... seriál jsem neviděla... ale tohle mě bavilo ... těším se na další díl

risha03
22.03.2024 5 z 5

Nu, tak tohle byla vážně pecka. Nechtělo se mi tomu věřit, koupil jsem si celou sérii naráz, čeká mě teď pár dní parádního čtení. Ale opravdu, nečekal jsem od této řady "nadprůměr". Jsem čtenář knih i komiksů, mám rád náročnější knihy, i lehčí odpočinkové. Je mi jedno jestli jde o divadelní hru, film, seriál, knihu, komiks.... je to jen médium, každý dá trochu jiný zážitek, ale vždy jde o příběh.

Musím říci, že se to četlo krásně, perfektně rozvrstvený příběh, člověk se nenudil ani chvilku při čtení, a to ten příběh znám (viděl jsem asi 7 řad seriálu, jen mi tu chyběl Daryl?). Proto mě vlastně potěšilo, že ač v mnohém stejné, tak seriál šel jinou cestou a mě teď čeká spousta novinek, navíc jsem ho nedokoukal, takže se fakt těším na parádní jízdu.

Jo a ke kresbě - je opravdu hodně povedená, trochu jsem se bál černobílé, přijde mi, že v takové kresbě, pokud je odfláklá se mohou jednotlivé postavy plést, zaměňovat. Kdepak, to není zdejší případ. naopak jsem se mnohokrát pozastovaval a díval se, jak je to krásně namalavané. Není to Bryan Talbot (toho fakt doporučuju, kdo ho nezná), ovšem je to opravdu líbivé. Těším se na druhý díl.

Jo a ten název dílu je krásný oxymoron, pokud tohle byly "Staré dobré časy", tak se mám na co těšit :)


Hanina61
21.11.2023 5 z 5

Dnes jsem si z knihovny přinesla první tři díly, první jsem zhltla ještě po večeři... a ačkoliv komiksy zas tak moc nečtu, jsem nadšená a už teď přesvědčená, že sérii přelouskám až do konce. Skvělé černobílé kresby... A zřejmě mě to navnadí i na seriálové zpracování...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (5)

Nesmíte to vzdát. Prostě musíte jít dál. Nezastavovat se. Nepřemýšlet o tom. Nebo se z toho zcvoknete.


Když přemýšlím o starých dobrých časech, mám z těch nových ještě větší hrůzu.


Do měst už se nedá chodit. Kdo zůstal uvnitř už je mrtvý.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Staré dobré časy v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených700x
ve Čtenářské výzvě42x
v Doporučených52x
v Knihotéce260x
v Chystám se číst55x
v Chci si koupit21x
v dalších seznamech6x