Život a doba Skrblíka McKváka přehled

Život a doba Skrblíka McKváka
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373864/mid_zivot-a-doba-skrblika-mckvaka-c3s-373864.jpg 5 54 54

Neuvěřitelné příběhy Skrblíka McKváka z doby, než se stal nejbohatším kačerem na světě! Život a doba Skrblíka McKváka je souborem dvanácti příběhů, které mapují celoživotní příhody nejbohatšího kačera na světě, jak jej barvitě vykreslil podle svých představ známý interpret disneyovského světa Don Rosa. Vydejte se po Skrblíkových šlépějích ze skotského Glasgow a Vysočiny přes prérie i řeky tekdy divoké Ameriky, Klondike, jižní Afriku i Austrálii, poznejte jeho rodinu a těšte se ze všech neuvěřitelných dobrodružství, jež zažil!... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

The Life and Times of Scrooge McDuck , 1996


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Život a doba Skrblíka McKváka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

Rilian
26.09.2022 5 z 5

Úžasný návrat do dětství! Poslední dva příběhy by mohly krásně pasovat na nový seriál, který považuji za velice povedený, v němž Skrblík svá dobrodružství už prožil, ale kontakt s jeho divokými synovci jej znovu vrátí do hry. Nemám zkrátka slov, prostě si to přečtěte a zavzpomínejte si na dobu, kdy jsme byli dětmi!

Pert
22.07.2022 5 z 5

Super komiks. Objasnil mi, kde se poprvé Skrblík potkal s Hrabalounem i koho je Donald dítě. Jen mi vrtá hlavou, kdo jsou rodiče těch tří kluků, jestli Della?


Criosphinxx
15.06.2022 4 z 5

Jako děcko jsem četl komiksy s Donaldem a samozřejmě jsem moc rád sledoval seriál “Kačeří příběhy”. A když jsem se dozvěděl, že je Skrblík v mnoha věcech inspirací pro archeology a Indiana Jonese, byla tam ihned potřeba si něco přečíst. A doufám, že si ještě někdy něco přečtu! Příběh to byl opravdu dobrodružný. Plno akce, hlášek a vtipů… Kresba Dona Rosy je vážně skvělá a doporučuji ty obrázky zkoumat, pač občas objevíte i něco co Vás dostane! Je zde i dodán obsah před každou kapitolou, kde je plno informací o vzniku tohoto díla a dané kapitoly. Ovšem nemohu dát plný počet hvězd, protože ačkoliv jsou tam ty informace napsány, stejně mi přišlo, že některé věci prostě nelze pochopit, pokud jste nečetly komiksy od Karla Barkse. Každopádně věřím, že pro zaryté fanoušky je toto “zlaté husí vejce”! Co se týče českého vydání, tak mi přišlo, že je tam až moc pravopisných chyb! Chápu, že si toho asi děcka nevšimnou, ale tohle je Skrblík! Tohle čtou i dospělý. (A není jich málo!) Dále mi vadilo, že někdy jsou tam nápisy anglicky a někdy česky, ale to už je dejme tomu malinký detail. Knihu doporučuji…je to dobrodružství!;)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Život a doba Skrblíka McKváka v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených61x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených9x
v Knihotéce47x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech3x