Životy minulé a budúce přehled

Životy minulé a budúce
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/272907/mid_zivoty-minule-a-buduce-v8l-272907.jpg 5 77 77

Autor predstavuje nový spôsob terapie – nahliadnutie do budúcich životov. Ako často si želáte vidieť do budúcnosti? V knihe Životy minulé a budúce vám Dr. Brian L. Weiss ukáže, že je to možné. Vďaka poznaniu našej budúcnosti môžeme zlepšiť prítomnosť a zbaviť sa tak rôznych fóbií či tráum. Dr. Weiss je priekopníkom regresnej terapie – prostredníctvom hypnózy sprevádza svojich pacientov minulými životmi. Teraz opäť prekračuje hranice a necháva pacientov prejsť až do ďalekej budúcnosti. Vo svojej knihe opisuje zážitky ľudí počas ich putovania do minulých i budúcich životov, a to, ako ich toto poznanie ovplyvnilo. Okrem hlbokých osobných príbehov vás pohltia aj fascinujúce opisy vzdialenej budúcnosti našej planéty a jej obyvateľov – čoraz prepojenejších nesmrteľných duší. Životy minulé a budúce je prelomová kniha, ktorá zaručene osloví tých, ktorí bojujú za lepšiu budúcnosť.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Životy minulé a budúce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

pani_ari
28.07.2023 5 z 5

Trochu bojuji s tím, že tato kniha je až moc velký ezo, ale i tak musím přiznat, že mi naprosto přetransformovala můj životní názor. Jestli má každý člověk svého osudového autora, tak pro mě je jím rozhodně Brian L. Weiss.

Souteska
07.02.2023 5 z 5

Knihy a činnost pana Weisse na mě působí velmi konejšivě. Pozitivní účinky regresní terapie, tedy návratu pacientů do minulosti, jsem poznala na vlastní kůži.
Doktora Weisse si cením zejména pro jeho odvahu vybočit z tradičních kolejí konzervativního psychiatra a vydat se jinou cestou, kontroverzní, ale velmi zajímavou a pro spoustu lidí i přínosnou.
Jedna duše, mnoho těl je podobná dalším autorovým knihám, líčí v nich jednotlivé příběhy pacientů. Navíc je zde popsána místo regrese tzv. progrese, kdy pacient místo do minulosti jde do budoucnosti, kde vidí různé možnosti své existence. Nahlédneme i do možné budoucnosti lidstva.
Pro hledače seberozvoje a příznivce minulých životů nutná četba!


Kackatlacka
29.08.2021 5 z 5

Pokud věříte v minulé životy, nebo jste jogín/buddhista/milovník eza... To je jedno... Najdete se tu. Ta knížka je úžasná a doktoru Weissovi věřím každé slovo! A pokud nevěříte v minulé životy, tak nemusíte. Autor tuhle myšlenku nikomu nenutí. Dokonce sám přichází s myšlenkou, že je možné, že vzpomínka na minulý život je fantazie, kterou mozek vytváří jako takovou berličku pro vysvětlení, uchopení a následné vyřešení různých traumat, strachů a jiných neduhů, které nás trápí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Životy minulé a budúce v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených121x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených5x
v Knihotéce56x
v Chystám se číst50x
v Chci si koupit26x