Ramsay přehled

Ramsay
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496448/bmid_ramsay-P1b-496448.jpg 4 237 237

Znamení lásky série

< 7. díl

Pro Lydii De Havillandovou je návrat Brogana Ramseyho šok. Před lety mu ublížila a zradila ho. Brogan už však není tím zakřiknutým, citlivým chlapcem, kterého znávala. Dospěl v nádherného, mocného muže a chce se pomstít. Brogan Ramsay nedokáže Lydii odpustit, jak krutě se kdysi zachovala jak k němu, tak i k jeho rodině, která kvůli ní zůstala bez peněz. Teď chce její rodinu zničit, stejně jako ona kdysi zničila tu jeho. Jenže z dívky, která mu před lety tak ublížila, je dnes žena, jež mu bere dech. Ramsay je příběhem o zradě a hněvu, výčitkách a síle odpuštění a o tenké hranici mezi láskou a nenávistí.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Ramsay , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ramsay. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (55)

Toledo
02.05.2024 5 z 5

Nevím, proč mi trvalo tak dlouho, než jsem se pustila do dalšího díla autorky, když vím, že píše skvěle. Opět to dokázala a opět mě to neuvěřitelně bavilo, takže jsem dala knihu skoro na jeden zátah.
Krásný příběh.

LenkaStr
26.12.2023 3 z 5

Zrada! Pomsta! Drogy, sex a rokenrol. Eh, ne! Ten poslední ne. Díkybohu. Nicméně, co je další stupeň po „přitažený za vlasy“? Protože, když jsem to řekla o Graysonovi, tak vážně nevím, jak shrnout tohle. Brogan je hodně komplikovaná osobnost. Až moc. Až není uvěřitelný. A stejně tak je až moc překombinovaný tenhle příběh. A to je ten problém. Jen v Americe se může chudý přistěhovalec bez práce a bez domova za pár let vyšvihnout na vlivného podnikatele, který ve čtyřiadvaceti! ovládá několik firem, vlastní několik nemovitostí a jen tak mýrnix týrnix koupí další jako součást pomsty. Jak mám jako tohle brát vážně? Aspoň že Stuart dopadl, jak dopadl, protože jeho povstání z popela bych nedala. A díkybohu má tahle kniha oproti ostatním Miiným relativně umírněný epilog. Nebo už jsem si zvykla? Asi je to fuk, je to červená knihovna, neměla bych to brát tak vážně. Za přečtení i tak stojí.


Silvisek
14.11.2023 4 z 5

Pribeh moc pekny. Je to takova oddechovkaKniha nebyla uplne ta nejlepsi, ale sla..

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Pohřbené kosti, Musím tě zradit a další knižní novinky (38. týden)

18.09.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ramsay v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených282x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených13x
v Knihotéce190x
v Chystám se číst118x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech2x