Zrcadlo, zrcadlo přehled

Zrcadlo, zrcadlo
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/402359/bmid_zrcadlo-zrcadlo-Ce9-402359.jpg 4 240 240

KAMARÁD, MILENKA, OBĚŤ, ZRÁDCE. Když se podíváš do zrcadla, koho vidíš? Debutový román supermodelky a herečky Cary Delevingne. Šestnáctiletí kamarádi Zrzi, Leo, Rose a Naomi tak docela mezi své vrstevníky nezapadají. Stále ještě nepřišli na to, kým chtějí být. Jejich život není dokonalý, ale spojuje je muzika a jejich kapela Zrcadlo, zrcadlo… Až do chvíle, kdy Naomi zmizí a po pár týdnech pátrání je vytažena z řeky v bezvědomí. Naomi v kómatu bojuje o život. Policie tvrdí, že to byl pokus o sebevraždu, její přátelé o tom však silně pochybují. Probere se Naomi někdy? Co její stav zavinilo? A jak je možné, že si Zrzi, samozvaná ochránkyně skupiny, nevšimla varovných signálů? Každý se se složitou situací vyrovnává po svém. Zatímco Rose se opíjí na večírcích a Lea obestírají temné nálady, Zrzi se rozhodne zjistit pravdu. Svět se jim rozpadá a odhaluje jejich nejtemnější tajemství. Nic už nikdy nebude jako dřív, protože když se zrcadlo rozbije, nejde ho nikdy úplně spravit.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

Mirror, Mirror , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrcadlo, zrcadlo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (54)

Annkag
02.03.2024 3 z 5

Nevím či budu jediná ale místama jsem nechápala souvislosti. Postavy byly jakoby plastické, necelistvé a někdy přehnaně emoční.
Ale pro mladší ročníky to může být to pravé ořechové. Je to nakonec tahle generace která se vždy hledá a snaží se pochopit svou mysl a tělo.

Janík511
13.07.2023

Odloženo, je to blbost o ničem.


Tess.96
07.03.2023 5 z 5

Jedná se o povedený thriller, který mě nechal napjatou do poslední chvíle. Moc mě překvapilo, jak čtivě je kniha napsaná. Nemohla jsem se od ní odthrnout, chtěla jsem pořád číst a číst a vědět, co bude dál. Sice jsem záporáka knihy uhodla docela brzy, ale ve výsledku to nevadilo. Takže i když jsem věděla, o koho se jedná, stejně mě kniha bavila, protože hlavní příběh byl o tom, co se stalo Naomi, ale zároveň je tam spousta vedlejších dějových linek, které jsou taky zajímavé a tím pádem to mojí pozornost udrželo.

Byla to super oddechovka, která se snadno četla a vím, že se budu opakovat, ale jsem fakt mile překvapená, jak hezky napsané to je a hlavně čtivě! A budu doufat, že se Cara pustí, co nejdřív do pokračování.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (20. týden)

12.05.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zrcadlo, zrcadlo v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených291x
ve Čtenářské výzvě46x
v Doporučených16x
v Knihotéce185x
v Chystám se číst169x
v Chci si koupit40x
v dalších seznamech2x