Veveruška1992 profil

☰ menu
Veveruška1992

Veronika Šoupalová

1992 · žena · Praha · statistiky

Aktivní: 19.05.2024 22:46 (poprvé 11.01.2014)
Body:241
Palce za komentáře: 369 · 465 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Na západní frontě klid
Na západní frontě klid
Erich Paul Remark
Obránce mimo hru
Obránce mimo hru
Leah Brunner
Šikmý kostel 3
Šikmý kostel 3
Karin Lednická
Šikmý kostel 2
Šikmý kostel 2
Karin Lednická

Kdo jsem

Zdravím všechny, kdo nějakou náhodou zabloudíte na můj profil. Mé jméno je Veronika. Měla jsem tu napsáno, že mým největším koníčkem je čtení - a ono to asi tak bude, když to budu poměřovat s tím, kolika jiným věcem se ještě přes práci stíhám věnovat. Bohužel už při nejlepší vůli nestíhám číst tolik, jak jsem byla zvyklá, ale snažím se to nebrat tragicky - akorát si o to víc vybírám, co si přečtu, a snad i čtu s větším gustem a snahou si z toho něco odnést, ať už čtu cokoliv. Knížky rovněž ráda sbírám, v malém bytě je to sice trochu nepraktické, ale zatím se stále ještě vejdeme. :-)



Když tak nad tím ale tak přemýšlím, mým největším koníčkem není čtení jako takové, spíš se jedná o poznávání života z úhlů, které by jinak zůstaly skryté, dělám to z téhož důvodu, jako si povídám s lidmi, pouštím si film, studuji historii...všechno to pomáhá ke kultivaci myšlení, k větší otevřenosti, k většímu pochopení. U čtení máte ještě většinou výhodu krásného slohu nebo dobrého konce.



Přiznám se, že když můžu a mám čas si dopřát, doslova hltám knihy s dobrými konci. Myslím si, že v touze psát (nebo číst) něco s dobrým koncem není žádná naivita nebo něco podobného, naopak v našem divném světě je to pro mě spíš projev odvahy vzepřít se "realitě" (každý jsme asi slyšeli: "to je blbost, to nemůže skončit dobře, to je jasný...") znamení, že člověk tam v nás ještě pořád někde je.......