Ada Jakabová

autor obálek

4 knih
Konzervovanie a mrazenie v domácnosti 1985, Jaroslav Balaštík

Možností konzervování ovoce a zeleniny je mnoho a liší se od sebe způsobem, změnami,které jsou při konzervaci nevyhnutelné a dobou trvanlivosti. Přitom je důležité, aby konzervování bylo laciné, rychlé, nenáročné a aby ... více


Muškáty 1983, Anna Jakábová

Kniha obsahuje: původ muškátů, třídění, šlechtění, nároky na prostředí, výživu, hnojení, rozmnožování odřezkami.... vydáno ve slovenštině. více


Ampelografia ČSSR 1981, Dorota Pospíšilová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Chov kanárikov 3 1978, Ondrej Pavliš

Podrobné informácie o chove kanárikov, ich pôvod, vznik plemien, výživa, kŕmenie, chovné priestory, plemenitba, chov mláďat, spev a druhy kanárikov. více