Marie Fišerová
autor obálek
7 knihREMA - (REkonstituované MAso). Vše co by jste měli vědět o výrobě a uložení pokrmů z polotovarů REMA. více
Studená kuchyně pro labužníky 1981, Jaroslav Řešátko
Kuchařská kniha obsahuje přes 250 předpisů na studené pokrmy.Můžete podle nich připravit občerstvení na cestu, menu na výlet, rozmanité svačiny, rychlé pohoštění i studené večeře. více
Balkánská kuchyně 1981, Jaroslav Zahálka
Autor v předkládané knize vystihuje přednosti Balkánské kuchyně, zejména co se týče spotřeby zeleniny. Součástí knihy jsou i zajímavé recepty na přípravu jídel. Čtenář by si však nejprve měl přečíst autorů úvod, aby se s... více
100 a 1 specialit z masa 1979, Oldřich Kosek
Předpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy... více
100 a 1 drůbežích jídel 1979, Oldřich Kosek
Soubor receptů na přípravu drůbežích jídel, od jednoduchých až po exotické. více
100 a 1 bramborových jídel 1978, Jana Frolíková
Recepty z brambor: polévky, saláty, hlavní jídla, přílohy a moučníky. První vydání. více
Čínská kuchyně 1978, Miroslav Tomaník
Rozmanité předkrmy, polévky, saláty, hlavní jídla, moučníky apod. z čínské kuchyně. Doplněno brevnými fotografiemi. více