Marie Fišerová

autor obálek

7 knih
Receptury pokrmů z polotovarů REMA 1985, kolektiv autorů

REMA - (REkonstituované MAso). Vše co by jste měli vědět o výrobě a uložení pokrmů z polotovarů REMA. více


Studená kuchyně pro labužníky 1981, Jaroslav Řešátko

Kuchařská kniha obsahuje přes 250 předpisů na studené pokrmy.Můžete podle nich připravit občerstvení na cestu, menu na výlet, rozmanité svačiny, rychlé pohoštění i studené večeře. více


Balkánská kuchyně 1981, Jaroslav Zahálka

Autor v předkládané knize vystihuje přednosti Balkánské kuchyně, zejména co se týče spotřeby zeleniny. Součástí knihy jsou i zajímavé recepty na přípravu jídel. Čtenář by si však nejprve měl přečíst autorů úvod, aby se s... více


100 a 1 specialit z masa 1979, Oldřich Kosek

Předpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy... více


100 a 1 drůbežích jídel 1979, Oldřich Kosek

Soubor receptů na přípravu drůbežích jídel, od jednoduchých až po exotické. více


100 a 1 bramborových jídel 1978, Jana Frolíková

Recepty z brambor: polévky, saláty, hlavní jídla, přílohy a moučníky. První vydání. více


Čínská kuchyně 1978, Miroslav Tomaník

Rozmanité předkrmy, polévky, saláty, hlavní jídla, moučníky apod. z čínské kuchyně. Doplněno brevnými fotografiemi. více