100 a 1 specialit z masa přehled
Oldřich Kosek

Předpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy, na úpravu ryb apod.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 100 a 1 specialit z masa. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha 100 a 1 specialit z masa v seznamech
v Přečtených | 3x |
v Doporučených | 1x |
v Mé knihovně | 12x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Autorovy další knížky
1976 | ![]() |
1979 | ![]() |
1983 | ![]() |
1986 | ![]() |
1979 | ![]() |