100 a 1 specialit z masa podobné
Oldřich Kosek
Předpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy, na úpravu ryb apod.
Podobné knihy (14)
Babičkine jedlá z mäsa Renato MagátKniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich zemepisných šírkach boli mäso a jedlá z mäsa vždy dôležitou súčasťou vyváž... více
100 a 1 masitých pokrmů z celého světa Oldřich Kosek
Recepty na některé netradiční způsoby úpravy masa z kuchyní různých národů celého světa. 51-686-89 více
Recepty zo života 18 Ivan Štefánek
Mäsové pochúťky, klasické i netradičné recepty. více
Masité pokrmy Eva Večeřová
Kniha je ze Sady české kuchyně. Obsahuje recepty s masem hovězím, vepřovým, telecím, koňským, skopovým, jehněčím... více
Pokrmy z masa Anna Marienková
drůbeží, hovězí, vepřové, ryby, zvěřina, mleté maso více
Masové speciality pro slavnostní příležitosti - 142 receptů Marie Malachová
Slavnostní jídla z masa. více
Maso kolektiv autorů
Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách - vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, ... více
Maso pokaždé jinak Ladislav Nodl
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Maso a drůbež kolektiv autorů
Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více
Jedlá z mäsa Jana Horecká
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1976 | Mrtvý v podchodu |
1979 | Případ s vůní chanelu |
1983 | Případ Adler |
1986 | Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole |
1979 | 100 a 1 specialit z masa |