Veronika Kramárová

autor obálek

20 knih
Veľká farebná obrazová kuchárka 2001, Jana Horecká

Obsah: Polievky, Predjedlá, Šaláty, Hovädzie mäso, Bravčové mäso, Teľacie mäso, Jahňacie a baranie mäso, Jedlá z viacerých druhov mäsa, Poľovnícka kuchyňa, Jedlá z hydiny, Jedlá z rýb, Jedlá zo zeleniny, Bezmäsité jedlá,... více


Obrazová kuchařka 1991, Anna Vydrová

Na každé barevné fotografii naleznete oběd s třemi chody: polévka nebo předkrm, hlavní, většinou masité jídlo, zákusek nebo moučník. Na to navazují tři předpisy s rozpočtem pro čtyři osoby. U každého jídla je současně uv... více


Vaříme diabetikům 1991, Imrich Sečanský

Kniha je určena pro diabetiky a pro odborníky zabývající se výživou diabetiků. Jde o překlad ze slovenštiny. více


Vánoční kuchařka 1990, Jozef Štígel

Obsahuje kapitoly: vznik a vývoj štědrovečerních jídel, uvádí sváteční recepty a nápoje, recepty na cukroví a také se dotkne vánoční výzdoby a ozdob na stromeček, rozsáhle uvádí i recepty z národních vánočních specialit ... více


Slovenská kuchárka 1990, Vojtech Španko

Autorský kolektív vychádza z bohatých tradícií našej gastronomie a ďalej ju rozvíja z hľadiska súčasných zásad roacionálnej výživy. Kuchárska kniha obsahuje množstvo receptov na všedný deň aj na sviatočnú príležitosť. O... více


Vianočná kuchárka 1989, Jozef Štígel

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Recepty starej mamy 1989, Fedor Martiš

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Aby prežili rok 2000 1989, Jozef Sládek

Publikácia je rozdelená na tri časti. V prvej sa opisuje ochrana fauny ako celosvetový problém, uvádzajú sa medzinárodné dohody, vysvetľuje sa princíp zostavovania tzv. červených kníh, spomínajú sa najvýznamnejšie akcie ... více


Varíme rýchlo a racionálne 1989, Ružena Murgová

Kapitoly: Moderná kuchyňa, Výživa a zdravie, Potraviny a ich spracovanie, Nákup potravín a ich uskladňovanie, Potraviny, ktoré šetria časom, Stravujeme sa racionálne, Varíme správne, Umenie dobre hospodáriť, Hostia prišl... více


Obrazová kuchárka 1988, Anna Vydrová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Vianočná kuchárka 1988, Jozef Štígel

Recepty na jedlá podávané na štedrovečernú hostinu. Obsah: Vznik a vývoj štedrovečerných jedál, Aperitívy, Vianočné oblátky, Polievky, Ryby a prílohy, Kapor, Pstruh, Prílohy, Pochúťkové maslá, Moriak, Vianočné cestoviny,... více


Varíme diabetikom 1988, Imrich Sečanský

Tato kniha je určena diabetikům, lidem postihnutých cukrovkou a jim nejbližším. Kapitoly: Základné poznatky o cukrovke, Výživa diabetika, Ako sa postupuje pri výbere diabetickej diéty, Zostavujeme jedálny lístok pre di... více


Kuchárska kniha 1987, Ľudmila Dullová-Horecká

Počet strán 632 + 48 stránfarebná príloha. Štvrté vydanie. více


Svetová kuchárka 1987, Anna Vydrová

V knize jsou zařazeny recepty na nejznámější jídla hlavně z kuchyně franc., čínnské, ruské, italské, anglické a americké. více


Recepty starej mamy 1986, Fedor Martiš

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Studená kuchyňa 1986, Eva Mazurová

Chutné a obľúbené lahôdky studenej kuchyne sú pravidelným doplnkom výživy. Nezaobídeme se bez nich najmä pri najrôznejších spoločenských udalostiach, kde pohostenie dopĺňajú a spestrujú. Kapitoly: Studená kuchyňa-Úprava ... více


Nová kuchařka 1985, Juraj Romaňuk

V publikaci Nová kuchařka přinášíme recepty na přípravu různých druhů pokrmů. Známé a oblíbené pokrmy jsou zpestřené novými doplňky a netradičními spojeními, které zodpovídají modernímu kuchářskému umění. více


Obrazová kuchárka 1985, Anna Vydrová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Jedlá z hydiny, zveriny a vajec 1984, Ladislav Bobiš

Vycházíme-li z předpokladu, že se mění životní rytmus, musí se změnit i způsob výživy. více


Recepty starej mamy 1984, Fedor Martiš

Kniha obsahuje recepty dnešních babiček. Najdou se mezi nimi jídla jednoduchá, každodenní, ale i náročnější, vhodná pro slavnostní příležitosti. Jsou zde i recepty na "zapomenutá" slovenská jídla. více