Vladimír Doležal
autor obálek
9 knihRemoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční – dokáže péct, zapékat, smažit, dusit… Tato... více
Domácí krabičková dieta 2012, Alena Doležalová
Krabičková dieta je fenoménem současné doby a cílem této publikace je zpřístupnit tuto dietu pro každého. Autorka jednoduchým způsobem vysvětluje základní principy úspěšnosti krabičkové diety, radí, jak vhodně připravova... více
Psovi přítelem v nesnázích 1997, Petr Skalka
Rady a informace, jak pečovat o zdraví i celkový fyzický stav psa. Chovatel získá podrobné informace o předcházení některých chorob, o běžné péči i o první pomoci při akutních stavech. Autor, zkušený veterinární lékař, ... více
Lovečtí psi - Výchova a výcvik 1996, Václav Vochozka
Kapitoly: Původ psa, Rozdělení plemen loveckých psů, Pořídím si psa, Chov loveckého psa, Vztah psího jedince k člověku, Vývojová období v životě loveckého psa, Barváři, Organizace myslivecké kynologie. více
Pečeme na vánoční svátky 1993, Věra Mikulová
Autorky nabízejí recepty na pečení tradičního i méně tradičního pečiva. Jsou chronologicky uspořádány tak, aby kuchařka poskytovala náměty pro pečení od Mikuláše přes vánoční svátky až po Silvestra. více
Anticholesterolová kuchařka 1993, Miloš Velemínský ml.
Zvýšená hladina cholesterolu vede k mnoha závažným onemocněním. Kniha rozebírá příčiny vysoké hladiny cholesterolu, možnosti prevence a přináší předpisy na přípravu vhodných jídel. více
Kuchařka 3 - Připravujeme snídaně, přesnídávky a svačiny 1992, Eva Šafářová
Soupis jednoduchých receptů více
Kuchařka 2 - Pečeme podle vyzkoušených receptů 1992, Věra Mikulová
Kuchařka Pečeme podle vyzkoušených receptů, která vyšla v číslované řadě kuchařek nakladatelství DONA jako druhá publikace, měla mimořádný úspěch a ohlas u čtenářek. Proto nyní vychází ve druhém vydání, které autorka do... více
Kuchařka 1 - Vaříme podle vyzkoušených receptů 1992, Jarmila Mandžuková
kuchařská kniha s téměř 350 nepublikovanými specialitami především z jihočeské kuchyně praktická příručka s nepostradatelnými typy a návody, které jak začínajícím, tak i zkušeným hospodyňkám zjednoduší a ... více