Domácí krabičková dieta přehled
Alena Doležalová
Krabičková dieta je fenoménem současné doby a cílem této publikace je zpřístupnit tuto dietu pro každého. Autorka jednoduchým způsobem vysvětluje základní principy úspěšnosti krabičkové diety, radí, jak vhodně připravovat pokrmy, jak snížit energetickou hodnotu pokrmů, aniž by utrpěla jejich chuť a hlavně předkládá výběr více než 250 výborných receptů.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domácí krabičková dieta. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (13)
Ocenuji vyborne zpracovane obecne informace a tabulky energeticke vydatnostk potravin. Doporucovala bych pouzit jako doplnek a inspiraci k aplikaci Kaloricke tabulky ci k vlastnim zpracovanym jidelnickum od vyzivovych poradcu. Nic neni dogma :-)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Domácí krabičková dieta v seznamech
v Přečtených | 47x |
ve Čtenářské výzvě | 6x |
v Doporučených | 3x |
v Knihotéce | 38x |
v Chystám se číst | 6x |
v Chci si koupit | 3x |
v dalších seznamech | 1x |
Autorovy další knížky
2012 | Domácí krabičková dieta |
2011 | Moučníky podle vyzkoušených receptů |
2010 | Hrníčková kuchařka - nejlepší recepty našich čtenářů |
2006 | Hrníčkové moučníky |
2012 | Domácí krabičková dieta 2 |
Nevím jak hodnotit kuchařku. Asi jsem od knihy čekal něco trochu jiného. Obecné principy na 30 stranách zbytek recepty, z nichž se řada z nich opakuje, až na to, že někdy určitým způsobem zpracováváme kuřecí, jindy stejně králíka, příště zas rybu... Jinak mě často napadalo, že kniha by se stejně dobře mohla jmenovat Vaříme s česnekem, protože ten je přítomný ve většině receptů, občas v naprosto nečekané kombinaci.
Další výhrada se týká úpravy, graficky mi to připomínalo spíš časopis než knihu.
A myslím, že za těch 12 let se trochu změnila i dietetická doporučení, že dnes už nepanuje tak bezvýhradné nadšení nad všemi těmi Ramami a dalšími našlehanými rostlinnými tuky, u různých nízkotučných alternativ jogurtů a jiných výrobků je dneska slyšet varování před přidanými škroby... A taky si myslím, že definice živého jogurtu by měla vycházet z přítomnosti živých jogurtových kultur a ne z nepřítomnosti přidaných "éček".