Nové komentáře u knih Jean Michel Raynaud
Vůně francouzského pečení
„Kniha je velká jak formátem i rozsahem receptů. Je krásně vytvořena na kvalitním papíře. Po přečtení musím uznat, že je určená spíše zkušenějším pekařkám. Recepty jsou podrobně popsány, přesto jsou postupy celkem složité, protože dle mého je to už vyšší pekařská. Jasně, jsou tu jednoduché i těžší recepty, ale myslím to tak, že i na ty jednodušší musíte mít čas a trpělivost. Prostě nejde vše najednou naházet do mísy a zamíchat.“... celý text
— JanaDor
Vůně francouzského pečení
„Kniha po vizuální stránce vypadá krásně, recepty jsou také pěkně zpracované (jen nechápu, co ve FRANCOUZSKÉ kuchařce dělá recept na ITALSKOU pizzu Margheritu???). Jen jde o recepty pro "fajnšmekry", protože rozhodně nejsou nijak snadné.“... celý text
— Eorin