sememi sememi získaná hodnocení bazar

☰ menu


06.05.2017 josp

Tento člověk sem asi chodí jenom někoho pomlouvat. Žádný obchod jsem s ním neudělal. Slušně jsem mu vysvětlil, že knihy, které chtěl, jsou už zamluvené. Přesto mi dal negativní hodnocení. Stejně jako to udělal už několika jiným lidem přede mnou. Vlastně tady nic jiného nedělá, jenom rozdává negativy lidem, od kterých nic nekoupil. Asi si tím tento anonymní hrdina léčí nějaké svoje komplexy.

sememi reaguje: knihu včera a zítra máte zamluvenou od začátku února? dnes bohužel nemám štěstí na korektního prodejce a nevím co je špatneho na tom vyjádřit svůj názor.


06.05.2017 mitia

Knihu mám vystavenou do doby, než si ji převezme kupující. Tímto má možnost porovnat si údaje o nabízené knize se skutečnou knihou. ALE NA TO JSTE SE MNE MOHL/A ZEPTAT PŘES KORESPONDENCI A NE PŘES HODNOCENÍ, viz Váš dotaz: nechápu proč máte knihu dál vystavenou,když není k dispozici. Jsem velmi ráda, že podobní Vám se zde na Databázi nevyskytují a nevadí jim to.

sememi reaguje: svůj názor mohu vyjádřit.nepřijde mi to od vás korektní.


14.12.2015 Keškař

Omlouvám se, asi jsem vaši zprávu v té záplavě kupujících přehlídl. Omlouvám se ještě jednou. Ale nechápu, proč mi dáváte negativ, když jsme žádný obchod ještě neuzavřeli. Kniha je pořád k mání, pro vás už ne.

sememi reaguje: Vy očividně knihu neprodáváte!