Dobroty z čokolády: najlepšie recepty z celého sveta vydání
Joanna Farrow
Kniha o všestrannom použití čokolády v kuchyni.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2009 , J. Otto - Ottovo nakladatelstvíOriginální název:
Chocolate
více info...
Vydání (2)
Dobroty z čokolády
2009, J. Otto - Ottovo nakladatelství
ISBN: 978-80-7360-283-3Dobroty z čokolády: najlepšie recepty z celého sveta
2009, J. Otto - Ottovo nakladatelství
ISBN: 978-80-7360-284-0Štítky knihy
kuchařky čokoláda moučníky kuchařské recepty zákusky
Autorovy další knížky
2018 | Seznamte se: Matcha |
2005 | Středomořská kuchyně - Praktická příručka krok za krokem |
2009 | Dobroty z čokolády |
2008 | Najlepšie omáčky |
2023 | Harry Potter: Oficiálna kniha receptov |