Grilování vydání
kolektiv autorů
Grilování doma, na zahradě nebo ve volné přírodě s rodinou či ve společnosti přátel je pokaždé nevšední záležitost, která má své kouzlo a nikdy neomrzí. Navíc díky bohaté nabídce kuchyňských přístrojů, elektrických, plynových a lávových grilů můžeme grilováním upravovat pokrmy po celý rok. Kromě masa a ryb zkusíme na roštu připravit také zvěřinu a mořské plody. Neméně výborná je grilovaná zelenina, houby či exotické ovoce. Tento způsob tepelné úpravy je vždy chutný a velmi zdravý. Vůně, kterou pokrm získá, je nezaměnitelná. Pomocí nejrůznějších marinád a směsí koření můžeme pokaždé dosáhnout jiné chuti. Postačí jednoduché přísady a trocha tvořivosti. V úvodu najdete potřebné informace, odborné rady a v pěti kapitolách až 150 receptů na celý rok včetně omáček, příloh a salátů, které lze kombinovat nebo obměnit podle vlastní fantazie. Grilování nabízí bohaté možnosti, pokrm je rychle připravený a pro hosty vždy lákavý.... celý text
Vydání dle jazyka (1)

Grilování
2007,
Ikar (CZ)