Grilování vydání
kolektiv autorů
Let´s BBQ! Pouze tato slova stačí Američanům k tomu, aby pozvali své přátele, sousedy a známé na kouzelné rožnění pod širým nebem. Přitom grilování není jen společenská událost. Ke kulinářskému zážitku patří také marinování masa, správné rozdělávání ohně i udržování optimálního stupně rozžhaveného uhlí. Přitom nemusíte připravovat jen klobásy a steaky. Grilované marinované ryby, vepřová žebírka, kuřecí stehna, křupavá zelenina či šťavnaté ovoce nabízejí jedinečný chuťový požitek, jehož nedosáhnete jinou tepelnou úpravou. A nezapomeňte na saláty, kořeněné omáčky, jogurtové dipy či ochucená másla, na nichž si u otevřeného ohně výborně pochutnáte.... celý text
Vydání (2)
![Grilování Grilování](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/240322/grilovani-SdW-240322.jpg?v=1486463820)
2008,
Ikar (ČR)
![Grilování Grilování](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/444752/grilovani-7Jn-444752.jpg?v=1591342447)
Grilování
2004,
Ikar (ČR)