Grilování vydání
kolektiv autorů
Let´s BBQ! Pouze tato slova stačí Američanům k tomu, aby pozvali své přátele, sousedy a známé na kouzelné rožnění pod širým nebem. Přitom grilování není jen společenská událost. Ke kulinářskému zážitku patří také marinování masa, správné rozdělávání ohně i udržování optimálního stupně rozžhaveného uhlí. Přitom nemusíte připravovat jen klobásy a steaky. Grilované marinované ryby, vepřová žebírka, kuřecí stehna, křupavá zelenina či šťavnaté ovoce nabízejí jedinečný chuťový požitek, jehož nedosáhnete jinou tepelnou úpravou. A nezapomeňte na saláty, kořeněné omáčky, jogurtové dipy či ochucená másla, na nichž si u otevřeného ohně výborně pochutnáte.... celý text
Vydání (2)
Grilování
2008, Ikar (ČR)
ISBN: 978-80-249-1112-0Grilování
2004, Ikar (ČR)
ISBN: 978-80-2490-307-1