Hamburgery - 50 snadných receptů vydání
Cinzia Trenchi
Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací!První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů, druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás, třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery, čtvrtá popisuje vegetariánské recepty, a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské ryby.Recepty jsou navrženy tak, aby je bylo možné použít pro vytvoření kompletního chodu včetně přílohy.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2015 , Naše vojskoOriginální název:
Hamburgers: 50 easy recipes
více info...
Vydání (1)
Hamburgery - 50 snadných receptů
2015, Naše vojsko
ISBN: 978-80-206-1546-6