Kuchařské umění od A do Z vydání
neznámý - neuveden , Stéphane Lagorce
1000 receptů a rad v 1000 fotografiích Publikace Kuchařské umění od A do Z nabízí všechny hlavní kvality dobré kuchařské knihy: je přehledná, bohatě ilustrovaná a přináší bezpočet praktických rad, které umožní proniknout do kulinářského umění i začátečníkům. Vedle klasických receptů z běžných surovin zde naleznete labužnické speciality převážně francouzské provenience, ale také řadu receptů z italské, řecké, německé, maďarské, čínské, indické či americké kuchyně. Jde o moderní rodinnou kuchařku, která nabízí základní i méně obvyklé kuchařské postupy a která uspokojí jak potřebu každodenní přípravy pokrmů, tak touhu po kulinářském dobrodružství pro slavnostní příležitosti.... celý text
Vydání (2)
Kuchařské umění od A do Z
2007, Rebo
ISBN: 80-7234-871-XKuchařské umění od A do Z
2006, Rebo
ISBN: 978-80-7234-871-8